Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Merhaba arkadaşlar. 7000-8000 TL civarı bütçem var.
Oyun için alıyorum ve müzik dinlemeyi de seviyorum. Kablolu kablosuz fark etmez. Kulak üstü istiyorum.
Araştırmalar sonucu bulduğum kulaklıklar:
Corsair HS80
Razer Kraken V3 Pro
Razer BlackShark V2 Pro
Logitech G G733
Logitech G PRO X
SteelSeries Arctis Nova 7
Sizce aralarından hangisi daha iyidir? Veya sizin başka önerebileceğiniz oyun için başka kulaklıklar var mı?
Merhaba arkadaşlar. 7000-8000 TL civarı bütçem var.
Oyun için alıyorum ve müzik dinlemeyi de seviyorum. Kablolu kablosuz fark etmez. Kulak üstü istiyorum.
Araştırmalar sonucu bulduğum kulaklıklar:
Corsair HS80
Razer Kraken V3 Pro
Razer BlackShark V2 Pro
Logitech G G733
Logitech G PRO X
SteelSeries Arctis Nova 7
Sizce aralarından hangisi daha iyidir? Veya sizin başka önerebileceğiniz oyun için başka kulaklıklar var mı?
Dipses sizi rahatsız edecek ise okuyabilirsiniz, Razer ile olan deneyimlerim.
Razer almanızı şiddetle önermiyorum. Büyük bir Razer fanı olmak ile beraber, öncelikle Blackshark V2 Pro aldım. Açıldıktan sonra başlayan bir dip ses vardı başımı ağrıtıyordu bir süre sonra. İade ettim bu yüzden. İnat ettim Razer olsun diye Kraken V4 aldım. Onda da aynı sorun vardı. Ona daha çok süre versem de iade ettim yine. Kardeşim Blackshark V2 Pro kullanıyor ama o rahatsız olmadı. Ben katlanamadım. Dipses ile ilgili rahatsız olacağınızı düşünüyorsanız Razer almayın bence. Kraken V3 Pro'yu da denemedim ama onun da yapıyor olma ihtimali çok yüksek.
Diğer modellere gelecek olursak. HS80 mikrofon açısından aralarından en iyi olanı. Konforu çok iyi değil ama. G733 mikrofonundan duyumlarıma göre pek memnun değiller. Arctis Nova 7'nin bir artısı aynı anda hem BT hem de Dongle ile sesi alabiliyorsunuz. Ama mükemmel konforlu bir kulaklık değil. Şarj süresi 38 saat. Öbür modeller ile pek bir bilgim yok.
Corsair HS80 Siyah rengide mevcut
Kullanımı çok rahat kafada baskı yapmıyor, ses kalitesi ve mikforonuda güzel.
Başka yerlerde daha uyguna vardır belki.