sawyerford
Üstün
8000'e çıkmaya gerek yok. C3S al geç. Blackshark V3 de iyidir ama fiyatını hak etmiyor. 7000 bandında olsa onu önerirdim.
Ben c3s Türkiye'ye geldiği gibi aldım, o zamandan beri de öneriyorum. Yalnızca bu forum değil diğerlerinde de kulaktan dolma bilgilerle aldırtmadılar millete, dört bin liralara saçma sapan mchose kulaklıklar, bir de pelta vs. aldırdılar. C3s 4kya düşünce herkes aldı ve Türkçe yazılan tavsiyelerin doğru olmadığını gördülerSorun yaşamadım. Gayet rahat.
Forumda C3S önerildiğini görmüyordum birkaç haftaya kadar, genelde hep Pelta öneriliyordu, garibime gitti artık hep C3S önerilmesi![]()
Pelta kötü bir kulaklık değil, fiyatında en iyilerinden direkt olarak. Yabancı incelemelere bakabilirsiniz, genel karşılaştırma yapabilirsiniz.Ben c3s Türkiye'ye geldiği gibi aldım, o zamandan beri de öneriyorum. Yalnızca bu forum değil diğerlerinde de kulaktan dolma bilgilerle aldırtmadılar millete, dört bin liralara saçma sapan mchose kulaklıklar, bir de pelta vs. aldırdılar. C3s 4kya düşünce herkes aldı ve Türkçe yazılan tavsiyelerin doğru olmadığını gördüler![]()
Cloud 2 ped isteyince sizden Cloud 2'ye ait seri no istiyorlar. Müşteri temsilcisi C3S için kumaş ped üretilmediğini söyledi. İleride üretilir mi bilemiyorum. Wraith'ten ped alabilirsiniz Wicked Cushions FreeZe Hybrid Soğutma Jelli Kulaklık Pedleri
İkisi de benzer rakamlara satılıyorken pelta kötü bir tercih. C3s'ten ses olarak kötü. C3s'in stok tuningi alpha 2 'den dahi iyi. Kendi tecrübelerim ve "yabancı" incelemelere binaen söylüyorum. Türkiye'de bu bahsettiğimiz ürünleri gerçek anlamıyla inceleyen kişiler yok zaten.Pelta kötü bir kulaklık değil, fiyatında en iyilerinden direkt olarak. Yabancı incelemelere bakabilirsiniz, genel karşılaştırma yapabilirsiniz.
C3S hakkında yorum yapamayacağım. Ancak direkt gidip diğerlerine kötü demek doğru değil.
Katılmıyorum. Özellikle müzik performansı olarak Pelta daha öne geçiyor çoğu konuda, EQ ayarı yapılmadan bile oldukça tatmin edici bir performans sunuyor.İkisi de benzer rakamlara satılıyorken pelta kötü bir tercih. C3s'ten ses olarak kötü. C3s'in stok tuningi alpha 2 'den dahi iyi.
Neye dayanarak katılmıyorsunKatılmıyorum. Özellikle müzik performansı olarak Pelta daha öne geçiyor çoğu konuda, EQ ayarı yapılmadan bile oldukça tatmin edici bir performans sunuyor.
C3s FPS oyunlarında daha öne çıktığı söylenmiyor evet, ancak ahım şahım bir fark yok ortada.
Ben C3s Türkiye'ye geldiği gibi aldım, o zamandan beri de öneriyorum. Yalnızca bu forum değil diğerlerinde de kulaktan dolma bilgilerle aldırtmadılar millete, dört bin liralara saçma sapan MCHOSE kulaklıklar, bir de pelta vs. aldırdılar. C3s 4kya düşünce herkes aldı ve Türkçe yazılan tavsiyelerin doğru olmadığını gördüler![]()
Kendi deneyimlerime ve başka insanların deneyimlerine bağlı olarak.