Bütçe
8.000 TL
Sorun yaşamadım. Gayet rahat.

Forumda C3S önerildiğini görmüyordum birkaç haftaya kadar, genelde hep Pelta öneriliyordu, garibime gitti artık hep C3S önerilmesi :D
Ben c3s Türkiye'ye geldiği gibi aldım, o zamandan beri de öneriyorum. Yalnızca bu forum değil diğerlerinde de kulaktan dolma bilgilerle aldırtmadılar millete, dört bin liralara saçma sapan mchose kulaklıklar, bir de pelta vs. aldırdılar. C3s 4kya düşünce herkes aldı ve Türkçe yazılan tavsiyelerin doğru olmadığını gördüler :)

Ben c3s Türkiye'ye geldiği gibi aldım, o zamandan beri de öneriyorum. Yalnızca bu forum değil diğerlerinde de kulaktan dolma bilgilerle aldırtmadılar millete, dört bin liralara saçma sapan mchose kulaklıklar, bir de pelta vs. aldırdılar. C3s 4kya düşünce herkes aldı ve Türkçe yazılan tavsiyelerin doğru olmadığını gördüler :)
Pelta kötü bir kulaklık değil, fiyatında en iyilerinden direkt olarak. Yabancı incelemelere bakabilirsiniz, genel karşılaştırma yapabilirsiniz.

C3S hakkında yorum yapamayacağım. Ancak direkt gidip diğerlerine kötü demek doğru değil.

C3s ile peltanin arasindaki farklar var bazisi pelta bazisi C3s seviyor pelta iade edip C3s seveni de gordum tam tersini yapanıda gördüm ikisi de iyi kulakliklar tabii ikisini kullanmadiğim için ses performansinda hangisinin daha iyi olacağina dair tam bir cevap veremem trina burada bu iki kulaklığı sanırsam kullanmış o yüzden dinleyebilirsiniz sizin icin arasindaki ses performansi dısındaki farklari yazacağım.
Yanlışım varsa düzeltin.

Cloud C3s iyi olduğu yanlar sarji daha fazla gitmesi deriped olduğundan daha iyi yalıtım sunuyor ve servisi katbekat daha iyi ve malzeme kalitesi daha iyi.
Peltada ise. USB dönüştürücü çıkıyor daha konforlu Xbox PS5 ve PC destekliyor hızlı şarj desteği var ve mikrofoni çok daha iyi birde dual connectivity diye bir özelliği var.

C3s ve pelta kullananlar FPS de Cloud C3snin daha iyi olduğunu savunuyorlar ama müzikte genelde pelta dendigini gördüm tabii C3s diyenlerde mevcut benim diyeceklerim bu kadardi dediğim gibi yanlışım varsa düzeltin bir de kulakliklari almadan önce teknoloji mağazanızda kafanıza uyuyor mu diye deneyin kesinlikle.
Ayrıyeten F/P olmasıda önemli şu anda C3s daha F/P iken onu tercih edin bence pelta kampanyayla indirime girerse onu da alabilirsiniz.
@Trina @rgnrx7

Pelta kötü bir kulaklık değil, fiyatında en iyilerinden direkt olarak. Yabancı incelemelere bakabilirsiniz, genel karşılaştırma yapabilirsiniz.

C3S hakkında yorum yapamayacağım. Ancak direkt gidip diğerlerine kötü demek doğru değil.
İkisi de benzer rakamlara satılıyorken pelta kötü bir tercih. C3s'ten ses olarak kötü. C3s'in stok tuningi alpha 2 'den dahi iyi. Kendi tecrübelerim ve "yabancı" incelemelere binaen söylüyorum. Türkiye'de bu bahsettiğimiz ürünleri gerçek anlamıyla inceleyen kişiler yok zaten.

İkisi de benzer rakamlara satılıyorken pelta kötü bir tercih. C3s'ten ses olarak kötü. C3s'in stok tuningi alpha 2 'den dahi iyi.
Katılmıyorum. Özellikle müzik performansı olarak Pelta daha öne geçiyor çoğu konuda, EQ ayarı yapılmadan bile oldukça tatmin edici bir performans sunuyor.

C3s FPS oyunlarında daha öne çıktığı söylenmiyor evet, ancak ahım şahım bir fark yok ortada.

Ben C3s Türkiye'ye geldiği gibi aldım, o zamandan beri de öneriyorum. Yalnızca bu forum değil diğerlerinde de kulaktan dolma bilgilerle aldırtmadılar millete, dört bin liralara saçma sapan MCHOSE kulaklıklar, bir de pelta vs. aldırdılar. C3s 4kya düşünce herkes aldı ve Türkçe yazılan tavsiyelerin doğru olmadığını gördüler :)

Bir de MCHOSE ile C3s arasinda segment bile ayni değil biri orta diğeri orta-üst değil mi zaten.