Bütçe
8.000 TL
Kendi deneyimlerime ve başka insanların deneyimlerine bağlı olarak.

Bomboş, bilgisiz konuşacak halim yok, okudum, araştırdım merak ettiğim için. Konuyu daha fazla kirletmemek adına yazmayacağım. İyi akşamlar.
Hem C3S hem Pelta denedin yani

Denemeye gerek yokmuş, profilime yazmış. Denemeden bilgi edinmek için FR okuyoruz zaten. Hadi bir daha okuyalım, Pelta lobisinin hatrına. O kesik çizgiler referans hedefimiz, müzik için çok geniş kitlelerin sevdiği harman tuning yani. Bakın bakalım hangisi daha makbul duruyor. İşin içine subjektif yorum da eklersek, ki odyofillerin çoğu harmanı sevmez (V shape sıkıcıdır, yorucudur), Pelta'nın upper midrange'de yaptığı peak'in ne kadar yüksek olduğunu görmüyor musunuz? Tamamen ezbere bilgiler ile insanlara para harcatmayın artık, ayıp.

graph (10).webp

Son düzenleyen: Moderatör:
ROG Pelta alınabilir, bütçe çıkarsa Pulse Elite de bakılabilir.

Cloud 3S almaya karar verdim. Deri pad klimalı odada fazla sorun yaratacağını zannetmiyorum. Sizce yaratır mı? Direkt şimdi sipariş vereceğim. Wraith'deki pedlere baktım 1.800 TL bana abartı bir fiyat gibi geldi.

Cloud 3S almaya karar verdim. Deri pad klimalı odada fazla sorun yaratacağını zannetmiyorum. Sizce yaratır mı? Direkt şimdi sipariş vereceğim. Wraith'deki pedlere baktım 1.800 TL bana abartı bir fiyat gibi geldi.
O pedlerde soğutma jelleri var, aynı şey benim koltuğumun kafa yastığında da var. Sadece ped üreten bir firmaya göre kalitelidir diye düşünüyorum.

O pedlerde soğutma jelleri var, aynı şey benim koltuğumun kafa yastığında da var. Sadece ped üreten bir firmaya göre kalitelidir diye düşünüyorum.

Evet kaliteliler. Ama tuning yani ses profili değişiyor, diğer her kulaklıkta olacağı gibi padler de sesi etkiliyor. Klimalı oda için gerek yok dediğim gibi.