Bütçe
7000-8000

AbyssLord

Çalışkan
Merhaba güncel olarak 7000TL ile 8000TL arasında bir bütçeye sahibim daha önceden Razer blackshar V2 Pro(2023) kullanmaktaydım iade etmem gerekti, kulaklığı iade edip aynı kulaklığı mı almalıyım? Yoksa Corsair HS80 Max veya ASUS ROG Pelta, Razer BlackShark V3 (Pro farkını bilmiyorum nedense Razer almayın diyorlar çünkü THX 20 dolara falan alınabilen bir şeymiş galiba pek takip etmiyorum bilgim yok.) Oynadığım oyunlar Rainbow 6, Wuthering Waves, yoğunluklu olarak hikaye oyunları bir de film dizi çok izlerim, müzik de dinlerim yani genel anlamda her kategoride işimi görebilecek bir şey istiyorum. Önerilerinizi beklemekteyim, mümkünse bütçem aralığında güzel kulaklık önerilerinizi beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba güncel olarak 7000TL ile 8000TL arasında bir bütçeye sahibim daha önceden Razer blackshar V2 Pro(2023) kullanmaktaydım iade etmem gerekti, kulaklığı iade edip aynı kulaklığı mı almalıyım? Yoksa Corsair HS80 Max veya ASUS ROG pelta, Razer BlackShark V3 (Pro farkını bilmiyorum nedense Razer almayın diyorlar çünkü THX 20 dolara falan alınabilen bir şeymiş galiba pek takip etmiyorum bilgim yok.) Oynadığım oyunlar Rainbow 6, Wuthering Waves, yoğunluklu olarak hikaye oyunları bir de film dizi çok izlerim, müzik de dinlerim yani genel anlamda her kategoride işimi görebilecek bir şey istiyorum. Önerilerinizi beklemekteyim, mümkünse bütçem aralığında güzel kulaklık önerilerinizi beklerim.

ROG pelta, düşünmeye gerek yok çok.