Bütçe
5.000 - 7.000 TL
Hocam bunun için değil de genel Corsair ürünleri için bir yorumum var kullanıyorsanız siz de fikirlerinizi belirtiniz. iCUE programı belirli dönemlerde bir Update'den sonra çalışmıyor ayarlar nasıl değiştirilirse değiştirilsin uygulanmıyor. Bu yüzden arkadaş sistemin görüntüsüne çok takıntılı biriyse driver aktive olmadığı için RAM'ler otomatik Rainbow modunda kalabilir. Bende Katar Pro da bu şekilde olmuştu.
Bu model RAM kullanmıyorum ama Corsair'in HS80 model kulaklığını kullanıyorum. Çok belli bir RGB ışığı yok zaten.

Bu RAM'in AMD ile stabil sorunları olduğunu duymuştum. O yüzden uzağım buna 🥹
Ufak bir göz atmadan sonra RT modelinde stabilite sorunlarına fazla rastlamadım. Stabilite sorunu olabilir; bende Crucial model RAM'de BIOS güncellemesi sonrası XMP profili bozulmuştu. Ben de Memory Try It kullandım, haftalardır sorunsuz bir şekilde kendi hızında kullanıyorum RAM'leri. RAM yükseltmesi yapmayı planlıyorum; ilk sırada bu RAM var.

Son düzenleme:
Evet. Hocam yetkili satıcıdan üstü ne olabilir zaten. :D
Direkt kendisi. Mesela...
Bir dönem Samsung kendi sitesinden satış yapıyordu hala yapıyor mu bilmiyorum.
Önerilerinizi uygulayıp, Amazonda kuponum vardı 2.973,77 TL ye Kingston Fury Beast RAM'leri satın aldım.
Umarım sorunsuz şekilde kullanabilirim..

Eski RAM'lerimi en iyi hızlı şekilde nerede satarım ona bakacağım artık :)
Destekleriniz için her birinize tek tek teşekkür ediyorum.

Önerilerinizi uygulayıp, Amazonda kuponum vardı 2.973,77 TL ye Kingston Fury Beast RAM'leri satın aldım.
Umarım sorunsuz şekilde kullanabilirim..

Hayırlı olsun.

Önerilerinizi uygulayıp, Amazon'da kuponum vardı 2.973, 77 TL'ye Kingston Fury Beast RAM'leri satın aldım.
Umarım sorunsuz şekilde kullanabilirim.

Şimdiden hayırlı olsun. Eskileride sahibinden de satabilirsiniz.