IEM'i satıp alacaksan o zaman mantıksız hocam. Ben IEM varken ekstra olarak alınabilir demiştim.
Duruma göre ekstra da alabilirim. Diğer sorumun cevabı sizde var mı peki?
IEM'i satıp alacaksan o zaman mantıksız hocam. Ben IEM varken ekstra olarak alınabilir demiştim.
Duruma göre ekstra da alabilirim. Diğer sorumun cevabı sizde var mı peki?
Bence evet. IEM'ler daha teknik detaya sahip. Ozellikle oyunlarda fark ediyor.@Simon bu bütçede kablosuz bir kulak üstü kulaklık alsam çok kaybeder miyim ses kalitesinde?
Bence evet. IEM'ler daha teknik detaya sahip. Ozellikle oyunlarda fark ediyor.
ET142 olabilir. Fakat fiyat farkina degmez bence. ET142, EA1000'den ve EA2000'den daha iyi. S12 Ultra ile ise denkler.Hocam Meyergaming adlı sitede de IEM satışı var. 10.000 TL ve civarı orada bir ürün yoksa S12'yi alacağım.
meyergaming.com
ET142 olabilir. Fakat fiyat farkina degmez bence. ET142, EA1000'den ve EA2000'den daha iyi. S12 Ultra ile ise denkler.
![]()
SIMGOT ET142 12.5mm Planar + PZT Hibrit Sürücülü Hi-Fi IEM Kulaklık
SIMGOT ET142 12.5mm Planar + PZT Hibrit Sürücülü Hi-Fi IEM Kulaklık özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
Bir dakika. ET142'yi ben 200 dolar alti saniyordum. Megerse 250 dolarmis. S12 Ultra ise 169 dolar. ET142 fiyatina gore daha iyi.
İkisi denk IEM'ler. Su an S12 Ultra daha populer. Teknik detay olarak birbirine benziyorlar. İleri derecede odyofil birisi farki soyleyebilir ancak. Ayrica S12 Ultra'nin icinden Type-C ses karti cikiyor. Bu sayede telefonda da rahatlikla kullanirsin. ET142 ise daha premium bir cantaya ve aksesuarlara sahip. Malzeme kalitesi de daha iyi. Ses kalitesi olarak ben esir goruyorum. Bu da ikisinin grafigi.14.000'e çıkamam maalesef. Aradaki 4000'i hak edecek kadar fark var mı?
İkisi denk IEM'ler. Su an S12 Ultra daha populer. Teknik detay olarak birbirine benziyorlar. İleri derecede odyofil birisi farki soyleyebilir ancak. Ayrica S12 Ultra'nin icinden Type-C ses karti cikiyor. Bu sayede telefonda da rahatlikla kullanirsin.
Et142 3 farklı nozzle ile geliyor. Nozzleların tizler üstündeki etkisi fazla. Tiz, dengeli, tizleri yumuşak kulaklığa dönüştürüyor. Sadece tizler yumuşak olsun isteniyorsa s12 ultra, tiz olsun isteniyorsa da s12 alınabilir. Nozzlelar ve biraz eq ile diğer modellere benzer ses alınabilir. Normalde bu fiyatlar verilmez ama alternatif yok. Bu kadar çıkmışken kiwi ears astrals ya da ziigaat crescent alınabilir.14.000'e çıkamam maalesef. Aradaki 4000'i hak edecek kadar fark var mı?
İlk oncelikle attigim mesaja bayagi bir ekleme yaptim. Bence donup bir bak. Faydali olacagina eminim. Soruya gelecek olursak 4.4 mm girisi daha ust seviye DAC'larda daha fazla hassasiyet icin. İkisini de dene. Hangisi sana daha net sesi saglarsa onu kullan. Fakat benim 4.4 mm girisim olsa muhtemelen onu kullanirdim.Telefonda kullanmak gibi bir planım büyük ihtimalle olmaz ancak artı artıdır. Bu arada 3.5mm'nin yanında bu standardın daha kalını da var mış yanında. Hangisi daha mantıklı olur ses kartında kullanmak için? Ses kartımda iki sokette var.