Bütçe
8.000 TL
İndirmek daha iyi olur gibi. Apple Music'in kütüphanesi zayıf.

Bu arada Windows üzerinden sesi fulleyip ses kartından %30 civarları bırakmak mı daha iyi yoksa ses kartından sesi fulleyip Windows üzerinden ayarlamak mı daha mantıklı?
Bence de. Kutuphane zayif. Aradigim cogu sarki yok. O yuzden lucida'yi onerdim. O da Tidal veya Qobuz gibi platformlardan aliyor muzikleri. Bence fark etmez bu durum ses kalitesine. Hangisi icine siniyorsa o sekilde kullan derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
@Simon kulaklığın sesini açtıkça ses kalitesi daha bir artıyor gibi hissediyorum. EM6L'de bu olmuyordu. Bu planar sürücüye özgü bir şey mi?
Bunun sebebi S12 Ultra'nin bir High Volume IEM'i olmasindan kaynakli. Adi ustunde yuksek seste en iyi verimi alirsin. Fakat kulak sagligi icin uzun sure yuksek sese maruz kalmaman lazim. EM6L ise Mid Volume'de en iyi performansi veriyor. Planar surucunun ve Letshuoer ekibinin yetenegi diyebilirim ses kalitesi icin. Su attigim iEM'lerden daha fazla teknik detay sunuyor. Fiyatina oranla basarili gercekten. Fakat tini ve ses kalitesi olarak ZiiGaat'lar daha iyi. Tabii arada en az 4-6 bin TL fark var.

Mocha aldım. Bu arada EQ ayar önerin var mı? Dolby Atmos üzerinden yapacağım.
Peqdb sitesinde kişisel eq yapabilirsin, studio kısmında farklı kulaklık modellerine auto eq yaparak canlı olarak farka bakabilirsin. Auto eq yaparken aynı kişinin ölçümlerini kullanmayı tavsiye ederim. Eq ayarıyla ilgili bilgiler için de bu siteye bakabilirsin.