Kiwi Ears Astral olabilir. Su an stokta yok. Fakat %10 civarinda bir etkisi bulunur. Daha yuksek etki icin yeni stoklar beklemek lazim. Global markalardan oneriler verecegim o yuzden. Wraith'de gorursen bir gun alabilecegin.@Simon bu kulaklıktan sonra en ucuz neye geçsem yine geçtiğime değer? Şimdiden bir hedef belirlemek istiyorum![]()
Kiwi Ears Astral olabilir. Su an stokta yok. Fakat %10 civarinda bir etkisi bulunur. Daha yuksek etki icin yeni stoklar beklemek lazim. Global markalardan oneriler verecegim o yuzden. Wraith'de gorursen bir gun alabilecegin.
Bunlar benim tercihlerim olurdu.
- XENNS Top Pro - $500.
- ZiiGaat Arcanis - $400.
- THIEAUDIO Hype 4 MK2 - $400.
- Binary EP321 - $309.
- ZiiGaat Horizon - $329.
- Punch Audio Martilo - $329.
- Sivga Nightingale Pro - $296.
- Dunu 242 - $349.
- Xenns Mangrid Tea Pro - $359.
Bu IEM'ler S12 Ultra'dan sonra iyi bir yukseltme olur. Fakat acelesi yok. Eger kullanmayacaksan artik elindeki EM6L'i sat derim.
Satmana sevindim. Yasadigin durum gercekten sacmaymis. S12 Ultra'nin icinden cikan ses karti daha cok telefon gibi cihazlar icin uygun. PC icin dip sesi sifira indirmek icin ayri bir DAC ise yarar. Mesela bu.EM6L'yi sattım bile hocam. Bu arada çok saçma bir durum yaşıyorum şu an. Ya benim vücudumla alakalı ya da başka bir şey bilmiyorum ama bir dip ses başladı ve kasa, ses kartı ya da mikrofona dokunduğum an gidiyor. Elimi mousepade sürtersem de artıyor.
Satmana sevindim. Yasadigin durum gercekten sacmaymis. S12 Ultra'nin icinden cikan ses karti daha cok telefon gibi cihazlar icin uygun. PC icin dip sesi sifira indirmek icin ayri bir DAC ise yarar. Mesela bu.
![]()
NiceHCK NK1 DAC/AMP Ses Kartı
Kulaklık ve ses ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...wraithesports.com
Apple Dongle'dan daha iyi. Ayrica ses seviyesini daha da artirir.
Bu var bir de. 300 dolar civarindaki IEM'ler icin bu ses karti sart. Ustte attigim onlari besleyemez. Fakat bu ustesinden gelir.
![]()
EPZ TS-01 DAC/AMP Ses Kartı
Kulaklık ve ses ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...wraithesports.com
Evet dogru ya. Konular karisti. Baska destek isteyen bir arkadas var da. O zaman Gain ayarini biraz kisarsan duzelebilir. High gain dip ses yapabilir.Hocam zaten Audient ID4 ses kartı ile besliyorum kulaklığımı.
Evet dogru ya. Konular karisti. Baska destek isteyen bir arkadas var da. O zaman Gain ayarini biraz kisarsan duzelebilir. High gain dip ses yapabilir.
Anlasildi. O zaman ses kartiyla ilgisi yok durumun. O zaman daha alt seviye bir ses karti yardimci olabilir belki. S12 Ultra'yi kutunun icinden cikan Type-C DAC ile deneyebilir misin sadece? Audient ses karti olmadan. Kutudan cikan ses karti tek basina besleyebilecek gucte S12 Ultra'yi.Gain'lerim mikrofon için de kulaklık için de sıfırda. Biraz araştırdığımda üst seviye ses kartlarıyla planar sürücü birleşimi bunu tetikleyebiliyormuş. Üst seviye ses kartlarının devreleri ufak statik elektriklerden kolay etkileniyormuş, planar sürücüler de yüksek aralıklarından dolayı daha hassas oldukları için dip ses olarak karşılık veriyorlarmış. EM6L'de bu sorunu yaşamıyordum mesela bu ses kartımla.
Ancak hala çözüm bulmamız gerekiyor![]()
Anlasildi. O zaman ses kartiyla ilgisi yok durumun. O zaman daha alt seviye bir ses karti yardimci olabilir belki. S12 Ultra'yi kutunun icinden cikan Type-C DAC ile deneyebilir misin sadece? Audient ses karti olmadan. Kutudan cikan ses karti tek basina besleyebilecek gucte S12 Ultra'yi.
Evet. Dedigin gibi Planar surucuden olusan bir durum olsa gerek. Senin ihtiyacin olan sey dip ses yapmayacak bir ses karti. ID4 MK2 daha cok yuksek ohm degerli studyo kulakliklari icin uygun. Bak bu mesela uygun olur. Fakat ID4 MK2'de boyle bir durumun meydana gelmesi uzucu. Dip ses gurultusunu yok ediyor.Onunla denemiştim hocam. Evet dip ses kesiliyor ancak ID4 MK2 ile biraz daha kaliteli bir ses alıyorum.