cemkaraca
Üstün
Peki cihazların YD veya TR olduğunu nasıl anlayabilirim?Telefoncular genellikle kozmetigi temiz cihaz satiyorlar benim cevremde. Yerine gore degisir tabii.
Peki cihazların YD veya TR olduğunu nasıl anlayabilirim?Telefoncular genellikle kozmetigi temiz cihaz satiyorlar benim cevremde. Yerine gore degisir tabii.
Peki cihazların yurt dışı veya TR olduğunu nasıl anlayabilirim?
Seri numarasında slash (/) sembolunden önce tu yazıyorsa Türkiye'ye resmi olarak girmiştir.Peki cihazların YD veya TR olduğunu nasıl anlayabilirim?
Peki cihazların yurt dışı veya TR olduğunu nasıl anlayabilirim?
Hocam yenilenmiş iPhone SE2 kullanıyorum rahat 7 saat götürüyor beni 100 den 0 a. 7k ya almıştım isterseniz bakabilirsiniz ayrıca güncelleme desteği hala bitmedi SE2 nin bunuda unutmayın. Kasma donmasıda yok.Daha önce hiç iPhone kullanmadım ve hayata bir kere geliyoruz diyerek denemek istiyorum. İkinci el alacağım. iPhone SE 2 veya iPhone XS Max nasıl sizce? 2025 yılında alınır mı? iPhone SE 2'nin pil ömrü kısaymış sanırım. Günde 4-5 saati çıkarsa yeter benim için. Piyasayı bilmediğim için belirli bir bütçem yok ama dediğim modellerin 2. el piyasasına göre aklımda bütçe var diyebilirim (ortalama 6-7K).
Bir de YD ve TR cihaz arasındaki fark nedir?
Yenilenmiş nasıl oluyor hocam? Nereden aldınız?Hocam yenilenmiş iPhone SE2 kullanıyorum rahat 7 saat götürüyor beni 100 den 0 a. 7k ya almıştım isterseniz bakabilirsiniz ayrıca güncelleme desteği hala bitmedi SE2 nin bunuda unutmayın. Kasma donmasıda yok.
Hocam yenilenmiş iPhone SE2 kullanıyorum rahat 7 saat götürüyor beni 100'den 0'a. 7K ya almıştım isterseniz bakabilirsiniz ayrıca güncelleme desteği hala bitmedi SE2'nin bunu da unutmayın. Kasma donmasıda yok.
Benim S23 o kadar vermiyor.1821(bin sekiz yüz yirmi bir) mAh 7 saatlik ekran süresi veriyor?