Peki cihazların yurt dışı veya TR olduğunu nasıl anlayabilirim?

Sorguladığında yaklaşık şöyle bir şey yazması gerekiyor.

Screenshot_20250626_005700_Samsung Internet.webp

Daha önce hiç iPhone kullanmadım ve hayata bir kere geliyoruz diyerek denemek istiyorum. İkinci el alacağım. iPhone SE 2 veya iPhone XS Max nasıl sizce? 2025 yılında alınır mı? iPhone SE 2'nin pil ömrü kısaymış sanırım. Günde 4-5 saati çıkarsa yeter benim için. Piyasayı bilmediğim için belirli bir bütçem yok ama dediğim modellerin 2. el piyasasına göre aklımda bütçe var diyebilirim (ortalama 6-7K).

Bir de YD ve TR cihaz arasındaki fark nedir?
Hocam yenilenmiş iPhone SE2 kullanıyorum rahat 7 saat götürüyor beni 100 den 0 a. 7k ya almıştım isterseniz bakabilirsiniz ayrıca güncelleme desteği hala bitmedi SE2 nin bunuda unutmayın. Kasma donmasıda yok.

Hocam yenilenmiş iPhone SE2 kullanıyorum rahat 7 saat götürüyor beni 100 den 0 a. 7k ya almıştım isterseniz bakabilirsiniz ayrıca güncelleme desteği hala bitmedi SE2 nin bunuda unutmayın. Kasma donmasıda yok.
Yenilenmiş nasıl oluyor hocam? Nereden aldınız?

Yenilenmiş nasıl oluyor hocam? Nereden aldınız?

Yenilenmis ise önceki sahiplerinden ölü fiyata alınıp, örnek olarak pil sağlığı düşükse kalitesiz yan sanayi bataryanın takıldığı, bazen de başka sorunların olduğu ama verilen belgede o sorunun yazmadığı için yapılmadığı bir tür 2.el cihazı taksitli satma yöntemi. Tabii her cihaz kötü çıkmıyor ama sorunlu çıkma ihtimali çok yüksek ve genelde kalitesiz yan sanayi parçalarla değişimi yapılıyor. Temiz 2.el almak çok daha mantıklı.

EasyCep, Getmobil gibi markalar satıyor ama yenilenmisi çoğunlukla önermiyorum.

Hocam yenilenmiş iPhone SE2 kullanıyorum rahat 7 saat götürüyor beni 100'den 0'a. 7K ya almıştım isterseniz bakabilirsiniz ayrıca güncelleme desteği hala bitmedi SE2'nin bunu da unutmayın. Kasma donmasıda yok.

1821(bin sekiz yüz yirmi bir) mAh 7 saatlik ekran süresi veriyor?