Breton

Başarılı
Merhaba 5-7 bin TL arası kardeşim için bir tablet arıyorum. Genellikle oyun oynanacak. Maksimum bütçe 7 bin TL. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Galaxy Tab A9+ önerebilirim hocam performans açısından iyi bir tablettir geçenlerde deneyimleme şansım olmuştu.

Teşekkürler yanıtlar için A9+ ve Honor pad X9 modellerini değerlendireceğim. Eğer bütçe 7bine kadar yetmezse pad X9 modelini de değerlendireceğim. Ama genel amaç oyun olduğu için A9+ modeli daha uygun olacaktır dedikleriniz gibi.

Oyun için oyum bundan yana ama 7000 TL bence fazla 6200 TL bandında olsa hiç düşünmeden alın derdim. Pad X9 da düşünülebilir.

Hocam peki Honor pad X9 performans açısından Tab A9+‘ın çok gerisinde kalır mı?

Son düzenleme:
Teşekkürler yanıtlar için A9+ ve Honor pad X9 modellerini değerlendireceğim. Eğer bütçe 7bine kadar yetmezse pad X9 modelini de değerlendireceğim. Ama genel amaç oyun olduğu için A9+ modeli daha uygun olacaktır dedikleriniz gibi.

Hayır çok gerisinde kalmaz aralarında sadece bir tık denilebilecek farklar var.
Burada iki ürünü dikkatli inceleyin

Tek büyük fark birinin iki kat daha fazla RAM'e sahip olması.

Burada iki ürünü dikkatli inceleyin.

Dediğiniz gibi hocam tek büyük fark RAM. İşlemci arasındada çok büyük bir fark yok gibi bu tabletide değerlendireceğim sağolun.

Burada iki ürünü dikkatli inceleyin

Aynen öyle, biraz RAM farkı %100e yakın GPU farkı, %100e yakın tekli çekirdek farkı ve %50ye yakın çoklu çekirdek farkı. X9'a para vermeyin, A9+ yapıştırın geçin.

Dediğiniz gibi hocam tek büyük fark RAM. İşlemci arasındada çok büyük bir fark yok gibi bu tabletide değerlendireceğim sağolun.
Eşşek gibi fark var, paranızın hakkını alın diye söylüyorum. Sakın yanlış anlamayın.

Evet, GPU konusunda farkı yemiş.