Ben Apple'ci degilim. Bunu iddia etmedin fakat belirtmek istedim. Orijinal batarya olmustur tahminimce. Yeni bir batarya taksaydin 3.30 saat alirdin full parlaklikta. Orta parlaklikta 4 saat civari aktif kullanimda. Bosta sarji o kadar gitmiyor.
Fark var. Ozellikle selfie'de. Bunu kanitlayamam sana malesef. Cunku iki cihazda yanimda degil su an. Telefotosu olmayan iPhone 16 kamera bakimindan S25'den daha iyi. Aradaki fiyat farki 20 bine yakin fakat bu daha iyi oldugu gercegini degistirmiyor. Yani telefoto ve genis aci olmadan da kamera daha iyi olabiliyormus. Genis aci 16e'de de yok. Fakat Xiaomi'nin 14T Pro'sundan daha iyi selfie cekebiliyor.
Savunmak icin savumuyorum. Panele lafim yok. O konuda vasattan bile daha kotu oldugunu belirttim. Dusuk guc modunda, yeni batarya ve orta parlakliktaki bir SE 2, 4 saat civari ekran suresi verebilir.
On kamerada ve Main kamerada SE 2 daha iyi. Bu da ornegi.
SE 2.
Eki Görüntüle 172489
S20 FE.
Eki Görüntüle 172491
11T Pro.
Eki Görüntüle 172493
Bu ornekleri inceledigimiz zaman. 11T Pro'nun renkleri igrenc verdigini gorebiliyorum. S20 FE ise Avrupali adami Hintlilere cevirmis zaten. Elle tutulabilecek tek ornek SE 2 burada. Ben somut verilerle konusurken sen sadece yasadigin olumsuz deneyimleri dile getiriyorsun. Bence bu butcede SE 2 varken Android'ler korkunc derecede kotu fotograf cekiyor. Ozellikle selfie ve gece cekiminde.