Bütçe
5.000-7.500 TL

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Selam,

Şu an Nothing Ear kullanıyorum ve ses kalitesinden oldukça memnunum.

Tasarım olarak bana göre piyasadaki en şık kulaklık, ANC performansı da bana yeterli geliyor. İlk ANC deneyimim olduğu için bu performansı bile müthiş buluyorum açıkçası.

Gelgelelim, maalesef kulağıma bir türlü tam oturmuyor. Daha doğrusu fiziksel olarak oturuyor ancak yazılım oturmadığını iddia ederek iki de bir ANC'yi ve kontrolleri kesiyor. Çözüm olarak Spinfit W1 eartip almayı düşündüm ama ona harcama yapmaktansa elimdekini satıp yeni bir modele geçmek şu an daha mantıklı geliyor.

Aslında aklımda OnePlus Buds 4 var ama bütçeyi biraz yükseltirsem ne gibi alternatiflerim olur merak ediyorum.

Gerekirse bütçeyi biraz daha esnetebilirim; aradığım şey Nothing Ear'ın ses kalitesine eş değer, ANC performansı ise ondan daha iyi bir model.

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Ha bir de, LTAC desteği olursa mükemmel olur; psikolojik mi bilmiyorum ama çok daha iyi geliyor ses kulağıma.

Teşekkürler, Huawei modelinin earfünden daha iyi olacağını düşünüyorum? ANC performansı nasıl? Bir de bütçe 10.000'e doğru çıksa nasıl seçeneklerim var?
Rica ederim. Arada 2x fiyat farkı var. Doğal olarak Earfün'den daha iyi. ANC performansı üst düzey. AirPods Pro 2'den iyi. Şu ikisi var. Fakat bunlar direkt kral. En iyisini alacağım diyorsan Sony lider. Fakat gereksiz bence bu kadarı.

Rica ederim. Arada 2x fiyat farkı var. Doğal olarak Earfün'den daha iyi. ANC performansı üst düzey. AirPods Pro 2'den iyi. Şu ikisi var. Fakat bunlar direkt kral. En iyisini alacağım diyorsan Sony lider. Fakat gereksiz bence bu kadarı.

Teşekkürler. 20.000 TL fazla kaçar; Apple'dan tüm kalbimle nefret ediyorum ama bu fiyat bandında en iyisi AirPods ise belki alabilirim.
Ancak Android kullandığım için tüm özelliklerini kullanamıyorum diye biliyorum.
Merakımdan soruyorum. Bose QuietComfort Ultra nasıldır?

Bu ANC mevzusu gerçekten o kadar hoşuma gitti ki, bu yaşa kadar bunu deneyimlemeden nasıl gelmişim bilmiyorum. :D

Teşekkürler. 20.000 TL fazla kaçar; Apple'dan tüm kalbimle nefret ediyorum ama bu fiyat bandında en iyisi AirPods ise belki alabilirim.
Ancak Android kullandığım için tüm özelliklerini kullanamıyorum diye biliyorum.
Merakımdan soruyorum. Bose QuietComfort Ultra nasıldır?

Bu ANC mevzusu gerçekten o kadar hoşuma gitti ki, bu yaşa kadar bunu deneyimlemeden nasıl gelmişim bilmiyorum. :D
Bose hemen hemen her anlamda AirPods ve Freebuds'lardan geride kalıyor özellik olarak. Bence seçimini AirPods ya da Huawei'den yana kullanmalısın.