Böyle arkadaş olmaz olsun zaten. Kendi yaşadıklarını da herkesin yaşadıklarından üstün tutuyor. İyiki de kurtulmuşum. Böyle bir şahıs için üzülmez zaten. Hayat denilen şey o şahısa gerçeği yüzüne vurduğunda dinlediği motivasyon videolarının sesini dahi açamayacak.
Karşılaşmazsınız umarım.

Aslında 2 tane arkadaşınla gidecektin hee. Yanlış yapmış o kadar verirdin ağzının payını. Anlaşırdınız teke tek atardınız da neyse.
Ben onun bir kalpazanlık çevireceğini tahmin ediyorum. Birde beni ayağına çağırıyor ortak bir yerde görüşelim dediğimde ise sen benim ayağıma geleceksin diye şeyler söylüyor. Bir gün bir yerde karşılaşırsak zaten bu dediklerinin altından kalkamayacak.

Böyle birisiyle nasıl 7 yıl "arkadaş" olduğunu anlayamadım. Ya "arkadaş" olacak kadar o kişiyi hiçbir zaman tanımadın ya da o kişi son zamanlarda ağır bir değişim geçirmiş. Bana kalırsa ilki ama. İnsanın 7 yıllık bir arkadaşı ile böyle konuşabilmesi akıl almaz.

Ayrıca bir zamanlar antidepresan kullanmış birisi olarak, eğer cevap vermek isteseydin inan çok iyi cevaplar verebilirdin. Tabii en başında onun seviyesine düşmek istediysen.

Maalesef bu antidepresan denilen şey beni halsizleştiriyor. Ve o zaman gerçekten söylemek istediklermi ve yapmak istediklermi yapamıyorum.

İtle it olursan sen bitlenirsin. Allah'ından bulsun. Zorda kalmadıkça irtibat kurma yaşın daha 18 imiş. Başına iş açma.
Teşekkürler tavsiyeniz için. Evet başıma da iş açmamaya çalışacağım. Ama dedikleri cidden beni çok tahrik etti. Neyse dediğiniz gibi Allah’ından bulsun.

En başından o sizin arkadaşınız, dostunuz hiçbir şeyiniz olmamış ki, siz öyle zannetmişsiniz. Ben de öyle bazı kişileri böyle arkadaşım zannediyordum ancak onların umurlarında bile olmadığımı, dostları olmadığımı anladığımda ebediyyen bağımı kopardım. Benim teyze oğlu da benden 1 yaş küçüktü biz onla eskiden yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi onunla kardeş gibi olduğumuzu düşünürdüm ancak zamanla uyandım ve o ve onun gibi herkesi hayatımdan def ettim ebedi süretle.

Arkadaşın(?) güç gereksinimi duyan eziğin teki. Şunu ailesi bile sevmiyordur sen nasıl 7 sene arkadaş kaldın hayret bir şey cidden.

1. Hayatından tamamen banla.
2. Hayatında banını bir daha açmayacak şekilde banla.

En başından o sizin arkadaşınız, dostunuz hiçbir şeyiniz olmamış ki, siz öyle zannetmişsiniz. Ben de öyle bazı kişileri böyle arkadaşım zannediyordum ancak onların umurlarında bile olmadığımı, dostları olmadığımı anladığımda ebediyyen bağımı kopardım. Benim teyze oğlu da benden 1 yaş küçüktü biz onla eskiden yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi onunla kardeş gibi olduğumuzu düşünürdüm ancak zamanla uyandım ve o ve onun gibi herkesi hayatımdan def ettim ebedi süretle.
Evet olmamış ve cidden hayatımdan çıkardım. Ortak arkadaşlarımız bile barıştırmaya çalışsa barışmayacağım. Dediklerinden dolayı affetmeyeceğimi söylesem yine “Karı gibi trip atma.” diyecek. Çıkardım gitti hayatımdan.

Hatalısın diyeceğim ama birilerine dost duygular beslemenin hatası olmaz. Bahsedilen profilde birisiyle 7 sene boyunca nasıl "arkadaş" kaldınız inanın anlam veremedim. Olayların sadece küfür hakaret aşamasında kalması iyi olmuş. 18 yaşına girdiğiniz andan itibaren yasalar önünde kendi eylemlerinizin sorumluluğunu taşıyabilecek birisiniz. O henüz reşit olmadığı için farklı yasalara tabii.

Yani işin kafa kırma, kaş patlatmasında değilim fakat kavga gürültüden kaçınmak sizin için ekstra iyi olur. Fiziksel olarak skolyoz gibi bir dezavantajınız var, tek omzunuz ötekinden yüksekte duruyordur. Yumruk atarken bile sıkıntı olur. Doktorunuz spor yapmanızı tembih etmiştir herhalde. Sporunuzu aksatmayın, iyileşmeye bakın. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın(?) güç gereksinimi duyan eziğin teki. Şunu ailesi bile sevmiyordur sen nasıl 7 sene arkadaş kaldın hayret bir şey cidden.

1. Hayatından tamamen banla.
2. Hayatında banını bir daha açmayacak şekilde banla.

Öyle bir banladım ki bir daha benim yüzümü dahi göremeyecek. Elbette Allah belasını verir ve dalga geçtiği durum ile sınanır.

Dediğiniz gibi güç gereksinimi duyuyor. Birde bana “Ben olmak istediğin kişiyim.” dedi. Yani dersleri iyi diye, basketçi diye ve kızlar peşinde koşuyor diye hava atıyor.Kendine ait bir tane bile cümlesi yok eziğin, filmlerden alıp
kopyala-yapıştır yapıyor.

Bu şahıs bir gün duvara fena toslayacak. Nasıl ki kendini spiderman sanan biri ağ atamadığında yete çakılıp öldüğünde bu şahısta çok film izleyeyip özenti yapa yapa bu hale gelecek.