Şimdi daha doğru bir yorum yapabilirim. Benimde skolyoz rahatsızlığım var. Genel olarak bilgisayar sever insanlarda var. Çok fazla bu makinelerin başında kaldığımız için :D doğal yani. Ortaokuldan bu yana aktif olarakda reformer derslerine gitmekteyim. Vücudumuzun sürekli hareket halinde olması gerekiyor. Tabi bizim ağır kaldırmamız yasak olduğu için genelde zayıf insanlar oluyoruz. Ve vücudumuz reformer aletine göre kasları gelişiyor. Daha çok esnek insanlarız. Şimdi ''Konuyla ne alakası var?'' dediğini duyar gibiyim diğer forum üyelerinin. Konu sahibi şimdiden anladı ne demek istediğimi :D. Yani demem o ki herkesin kendine göre bir yeteneği var. Buda bizim yeteneğimiz. Hiçbir zaman alınmayın bu durumda olduğunuz için. O insanlarda reformer aletine çıktıkları zaman anlayacaklar işin zorluğunu aynı şekilde sizde ağır kaldırdığınızda anlıyorsunuz zaten. Evet her iki tarafında hataları var fakat hastalıklarınız hiçbir zaman yapacaklarınıza engel olmasın. Ben 15 senelik kardeşim gibi dediğim bir insandan ayrıldım. Ailesinden dolayı. Hayat bana bu insanların gerçek yüzünü gösterdi. 15 sene ben bu insanların evine gittim gecenin köründe bilgisayarlarını tamir ettim vs vs. Yani anlıyorum bunlar manevi şeylerdir parayla olmuyor yani. O saatde hiçbir bilgisayarcı açık değildi ama o insanların yardıma ihtiyacı vardı. Ben bu insana borçta verdim. Borcuda kaldı. Ama umrumda mı? Değil çünkü ben diyorum ki bu insanların gerçek yüzünü görmek nasip oldu isterse ömürlük dostum olsun. Şimdi yüzüme dahi bakamıyor. O yüzden geçmişe sünger çekin ve bu insanları unutun. Affetiğiniz insanlarıda takip edin bu insan düzelmiş mi? diye. Yoksa eskisi gibi mi? Çünkü ip bir kere koptuğu zaman istediğiniz kadar düğümleyin ilk hali gibi olmayacaktır hiçbir zaman. Bu herkes için geçerli.
Öncelikle iyi niyetinizi takdir ediyorum ve size teşekkür de ediyorum. Unuttum gitti böyle bir insanı. Allah'ından bulsun. Takip etme zahmetine bile girmeyeceğim böyle bir cahil asla düzelmez.

Neden tartışıyorsun ki hocam kes samimiyeti bir daha konuşma. Sen o arkadaşınla ne kadar düzgün konuşursan konuş hatasını anlamaz. Haksız olsa bile seni suçlu çıkarır. Bazı insanlar böyledir. Onun için hiç uğraşmaya gerek yok.
Zaten dediğim gibi ne yaparsa yapsın barışmayacağım da. Ve sizin dediğiniz oluyor haksız oluyorsa bile beni suçlu çıkarmaya çalışıyor. Ve burnunun dikine gidiyor hep kendisi haklıymış gibi.

Artık değilim.

Öncelikle iyi niyetinizi takdir ediyorum ve size teşekkür de ediyorum. Unuttum gitti böyle bir insanı. Allah'ından bulsun. Takip etme zahmetine bile girmeyeceğim böyle bir cahil asla düzelmez.

Zaten dediğim gibi ne yaparsa yapsın barışmayacağım da. Ve sizin dediğiniz oluyor haksız oluyorsa bile beni suçlu çıkarmaya çalışıyor. Ve burnunun dikine gidiyor hep kendisi haklıymış gibi.
Öyle hocam bende de var bir tane.

Allah ikimize de kolaylık versin.

Tuhaf duygular derken ne demek istediğinizi anlamadım?
Kolaylık değil sen direkt onunla ilişkini kes, çünkü senin ki çok farklı bir durum. Hastalığınla bile dalga geçen biriyle ne diye daha muhabbet ediyorsun bırak kendi haline çıkar hayatından.

Kolaylık değil sen direkt onunla ilişkini kes, çünkü senin ki çok farklı bir durum. Hastalığınla bile dalga geçen biriyle ne diye daha muhabbet ediyorsun bırak kendi haline çıkar hayatından.
Her yerden engelledim. Bir daha da görüşmem ve barışmam da. Böyle bir insan yaşamayı dahi hakketmiyor.

@Alex Mason Bu arada hocam, o itle arkadaşlığını bitirdiğin iyi olmuş. Başlarda zor gelebilir uzun süredir arkadaşın olan birisine yol vermek, ama doğru kararı verdiğinden emin olabilirsin. Geri dönme gafletinde bulunma, çizgilerin belli olsun. Bundan sonra iyisin.

@Alex Mason Bu arada hocam, o itle arkadaşlığını bitirdiğin iyi olmuş. Başlarda zor gelebilir uzun süredir arkadaşın olan birisine yol vermek, ama doğru kararı verdiğinden emin olabilirsin. Geri dönme gafletinde bulunma, çizgilerin belli olsun. Bundan sonra iyisin.

Kesinlikle. Köpek gibi yalvarsa bile barışmayacağım. Böyle bir insanı hayatımdan çıkardığım için ben kazandım, o değil.

Forumda açtığım konuya gelipte bana yardımcı olmaya çalışanlara çok teşekkür ederim. Olabildiğince konuma gelen mesajları yanıtlamaya çalıştım. Yani öyle konuyu açıp uzaklaşmadım. Yani sizde konuya geliyorsunuz yardım etmeye çalışıyorsunuz. Burada içini dökerek birazcıkta olsa rahatladım.

“Kanzi” gibi kelimeler kullanmandan ve kurduğun popüler kültür kölesi cümlelerinden ciddiye alıncak bir insan değilsin. İnsanların gerçek hayatını bilmeden konuşma.

Arkadaşınız sıkıntılı işte. Ne dememizi bekliyorsun? Ben o çocuğun değiştiğini sanmıyorum, bence siz büyüdünüz ve bu davranışları şu an fark ettiniz. Bu kafa yapısına sahip olan birisi bunları önceden de yapıyordur zaten. 7 yıllık arkadaş diye dert etmeyin. Mesela benim dedemi kendi annesi, dedemin kardeşiyle birleşip dolandırıp sokağa atmışlar. İnsanlar o kadar çirkef oldu ki, kendi öz çocuklarını sokağa atacak raddeye geldiler.
Boş ver dostum. Ne kadar erken kurtuldun, o kadar kârdasın.