Şarjının pek gideceğini sanmıyorum.Sağ olun hocam.
Hocam peki bu cihaz nasıldır özellikle pil ve soğutma olarak
MSI CROSSHAIR 16 HX AI D2XWFKG-092TR Intel Core Ultra 7 255HX 32GB 1TB SSD RTX5060 Windows 11 Home Taşınabilir Bilgisayar 16" QHD+ 240Hz
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 70.000-80.000 TL
denizius
Uzman
Genelde yazılım işlerini harici SSD ile Ubuntu üzerinden yapacağım ekran kartı driverlarını kurmayınca sadece işlemci ile 6-7 saati görebileceğimi düşünüyorum sizce mümkün mü?
Diğer konularda nasıl bir cihaz?
MSI bu bütçede önerir misiniz?
Götürür de bu paraya OLED harici hayatta alınmaz. Oyun odaklı olduğu için pek zarif de değil.Genelde yazılım işlerini harici SSD ile Ubuntu üzerinden yapacağım ekran kartı driverlarını kurmayınca sadece işlemci ile 6-7 saati görebileceğimi düşünüyorum sizce mümkün mü?
Diğer konularda nasıl bir cihaz?
MSI bu bütçede önerir misiniz?
denizius
Uzman
Götürür de bu paraya OLED harici hayatta alınmaz. Oyun odaklı olduğu için pek zarif de değil.
Hocam OLED ekran yanık risknden dolayı itiyor.
Ekran kalitesi ciddi fark ediyor. Dikkat ederseniz bir şey olmaz. Ayrıca garantisi var.
Son düzenleyen: Moderatör:
denizius
Uzman
Ekran kalitesi ciddi fark ediyor. Dikkat ederseniz bir şey olmaz. Ayrıca garantisi var.
Tekrardan sağ olun hocam.
Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama G14 80k civarı görünüyor bu bütçede önerebileceğiniz oyun da açacak ısınmayan başka bir PC var mı öncelikler değişmedi.
Son düzenleme:
Fiyatı artmış maalesef...Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama G14 80k civarı görünüyor bu bütçede önerebileceğiniz oyun da açacak ısınmayan başka bir PC var mı öncelikler değişmedi.
Başka da hem oyun hem taşınabilirlik için mantıklı model bulamadım.
denizius
Uzman
Fiyatı artmış maalesef...
Başka da hem oyun hem taşınabilirlik için mantıklı model bulamadım.
Attığım MSI nasıldır ne konuda üzer dersiniz ya da Vivobook Zenbook gibi modelleri önerir misiniz?
Gamegaraj nasıldır?
Yeni konular
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-