70.000 TL sistem toplama

Kasayı beyaz parçaları siyah düşünüyorum nasıl bir uyum olur sizce? Delta stoklara 1-2 hafta içerisinde girebilir mi?

Kasayı beyaz parçaları siyah düşünüyorum nasıl bir uyum olur sizce? Delta stoklara 1-2 hafta içerisinde girebilir mi?
Şahsen ben siyah kasa tarafındayım, özellikle de beyaz kasada siyah parçalar çok sırıtıyor gibi geliyor
Delta'ya değinecek olursak da sık sık 1000W ve 1300W modelleri geliyor, geçende de 750W'ın modüler olanı gelmişti ancak 1-2 güne geri bitti. 1-2 hafta içinde tekrar gelir diye düşünüyorum.

O zaman PSU'yu en son attığınız modelden alsam RAM'i 64 gb yapsam nasıl olur? Gerçi patriot'un 64 gb rami 8.000 TL. Klavyem ve mouse'um beyaz. Full beyaz almak isterim fakat çok pahalı onlarda.

Alınan parçaları iade edin.
Soğutucu olarak https://www.akakce.com/islemci-sogu...m-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,635284998.html yapın.

Klavyem ve mouse'um beyaz.
Bak o zaman olabilir aslında, bu şekilde daha iyi bir siyah/beyaz karışımı oluyor.
O zaman PSU'yu en son attığınız modelden alsam RAM'i 64 gb yapsam nasıl olur?
Güzel olur, "Ryzen 9" bir işlemciye yakışan şekilde olur
Gerçi patriot'un 64 gb rami 8.000 TL.
Uygun fiyatlı bir alternatif önereyim dedim 2x24 olarak 48 GB RAM baktım ancak bunların da CL değerleri çok yüksekmiş, almışken iyisini almakta fayda var.
Bahsettiğim model bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…