SSD konusunda da tercihe bağlı, istersen Renegade alabilirsin ancak bence 1 TB bir diske yüksek paralar vermek yerine daha uygun fiyatlı 2 TB SSD de alınabilir.
Benim de favori PSU'larımdandır Delta, ancak bir süredir adam akıllı stok gelmiyor diye önerilerde kullanamıyorum maalesef. Ayrıca kasa konusunda da bir şey diyemeyeceğim çünkü kasa seçimlerinde alıcının seçimi de önemli olduğu için iş tamamen sizde bitiyor görsellik önemli olduğu için.
Bu arada RTX 5070 alacaksan PSU olarak bunu bile alabilirsin, yetecektir.
Şahsen ben siyah kasa tarafındayım, özellikle de beyaz kasada siyah parçalar çok sırıtıyor gibi geliyor
Delta'ya değinecek olursak da sık sık 1000W ve 1300W modelleri geliyor, geçende de 750W'ın modüler olanı gelmişti ancak 1-2 güne geri bitti. 1-2 hafta içinde tekrar gelir diye düşünüyorum.
Şahsen ben siyah kasa tarafındayım, özellikle de beyaz kasada siyah parçalar çok sırıtıyor gibi geliyor
Delta'ya değinecek olursak da sık sık 1000W ve 1300W modelleri geliyor, geçende de 750W'ın modüler olanı gelmişti ancak 1-2 güne geri bitti. 1-2 hafta içinde tekrar gelir diye düşünüyorum.
O zaman PSU'yu en son attığınız modelden alsam RAM'i 64 gb yapsam nasıl olur? Gerçi patriot'un 64 gb rami 8.000 TL. Klavyem ve mouse'um beyaz. Full beyaz almak isterim fakat çok pahalı onlarda.
En ucuz Corsair RM750e CP-9020262-EU Gen5 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair RM750e CP-9020262-EU Gen5 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.999,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Toplamda 70.500TL. 64 GB RAM için bütçeni biraz daha arttırman gerek.
Uygun fiyatlı bir alternatif önereyim dedim 2x24 olarak 48 GB RAM baktım ancak bunların da CL değerleri çok yüksekmiş, almışken iyisini almakta fayda var.