Kasayı beyaz parçaları siyah düşünüyorum nasıl bir uyum olur sizce?SSD konusunda da tercihe bağlı, istersen Renegade alabilirsin ancak bence 1 TB bir diske yüksek paralar vermek yerine daha uygun fiyatlı 2 TB SSD de alınabilir.
Benim de favori PSU'larımdandır Delta, ancak bir süredir adam akıllı stok gelmiyor diye önerilerde kullanamıyorum maalesef. Ayrıca kasa konusunda da bir şey diyemeyeceğim çünkü kasa seçimlerinde alıcının seçimi de önemli olduğu için iş tamamen sizde bitiyor görsellik önemli olduğu için.
Bu arada RTX 5070 alacaksan PSU olarak bunu bile alabilirsin, yetecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
Şahsen ben siyah kasa tarafındayım, özellikle de beyaz kasada siyah parçalar çok sırıtıyor gibi geliyorKasayı beyaz parçaları siyah düşünüyorum nasıl bir uyum olur sizce?Delta stoklara 1-2 hafta içerisinde girebilir mi?
Delta'ya değinecek olursak da sık sık 1000W ve 1300W modelleri geliyor, geçende de 750W'ın modüler olanı gelmişti ancak 1-2 güne geri bitti. 1-2 hafta içinde tekrar gelir diye düşünüyorum.
O zaman PSU'yu en son attığınız modelden alsam RAM'i 64 gb yapsam nasıl olur? Gerçi patriot'un 64 gb rami 8.000 TL.Şahsen ben siyah kasa tarafındayım, özellikle de beyaz kasada siyah parçalar çok sırıtıyor gibi geliyor
Delta'ya değinecek olursak da sık sık 1000W ve 1300W modelleri geliyor, geçende de 750W'ın modüler olanı gelmişti ancak 1-2 güne geri bitti. 1-2 hafta içinde tekrar gelir diye düşünüyorum.
Alınan parçaları iade edin.
Soğutucu olarak https://www.akakce.com/islemci-sogu...m-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,635284998.html yapın.![]()
Corsair RM750e CP-9020262-EU Gen5 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair RM750e CP-9020262-EU Gen5 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair RM750e CP-9020262-EU Gen5 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.999,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Toplamda 70.500TL. 64 GB RAM için bütçeni biraz daha arttırman gerek.![]()
DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
- Makaleler
- 17
Bak o zaman olabilir aslında, bu şekilde daha iyi bir siyah/beyaz karışımı oluyor.
Güzel olur, "Ryzen 9" bir işlemciye yakışan şekilde olurO zaman PSU'yu en son attığınız modelden alsam RAM'i 64 gb yapsam nasıl olur?
Uygun fiyatlı bir alternatif önereyim dedim 2x24 olarak 48 GB RAM baktım ancak bunların da CL değerleri çok yüksekmiş, almışken iyisini almakta fayda var.
Bahsettiğim model bu.
Niye hocam? Sıvı soğutucuya gerek var mı?Alınan parçaları iade edin.
Soğutucu olarak https://www.akakce.com/islemci-sogu...m-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,635284998.html yapın.
Attığım sistem özelinde ihtiyaç olabilir, fazla yükte hava soğutucu kurtaramayabilir. Önlem amaçlı yani.
- Makaleler
- 17
Delta beklenmez mi hocam? @SF26 bu arada akvaryum kasa istiyorum hocam.Eğer son attığım PSU'yu alacaksan al, fiyatı çok değişen bir ürün çünkü. Şuanda gayet iyi fiyata düşmüş.