Merhabalar. Render için yeni bir sistem topluyorum. Şuan topladığım sistem bu. Monitör ve soğutucuyu aldım. Önerileriniz nelerdir?
@efebatiin
@efebatiin
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Dengeli ve mantıklı bir toplama olmamış zannımca.Merhabalar. Render için yeni bir sistem topluyorum. Şuan topladığım sistem bu. Monitör ve soğutucuyu aldım. Önerileriniz nelerdir?
@efebatiin
Neden hocam? Eğer öyle diyorsanız monitör ve soğutucuyu iade edeyim.
Hocam maalesef bütçemi aşıyor monitör dahil 70k bütçem. En fazla 75kya çıkabilirim.
Bütçeyi okumadan mı yorum yapıyorsunuz anlamıyorum, gerçekten bazen böyle ezbere önerileri mahvedesim geliyor...
Fiyatı görerek attım. Bu kadar ukala, agresifliğinizi yaşınıza veriyorum. Bütçesini artırabilir ya da artıramaz bir bilgi paylaşılmadığını gördüm. Eğer artırma imkanı varsa sistemi görmesini istedim. İyi akşamlarBütçeyi okumadan mı yorum yapıyorsunuz anlamıyorum, gerçekten bazen böyle ezbere öneriler mahvedesim geliyor...
@efebatiin veya @14925 iyice toparlar burayı.
Dediğim gibi monitör dahil en fazla 75k yapabilirim. Keşke sistemi paylaşırken "Eğer bütçe artabiliyorsa" diye belirtseydiniz iyi olurdu. Yine de teşekkürler.Fiyatı görerek attım. Bu kadar ukala, agresifliğinizi yaşınıza veriyorum. Bütçesini artırabilir ya da artıramaz bir bilgi paylaşılmadığını gördüm. Eğer artırma imkanı varsa sistemi görmesini istedim. İyi akşamlar
Artırma imkanı olsaydı söylerdi.Fiyatı görerek attım. Bu kadar ukala, agresifliğinizi yaşınıza veriyorum. Bütçesini artırabilir ya da artıramaz bir bilgi paylaşılmadığını gördüm. Eğer artırma imkanı varsa sistemi görmesini istedim. İyi akşamlar
@144,Hocam maalesef bütçemi aşıyor monitör dahil 70k bütçem. En fazla 75kya çıkabilirim.