Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 700 - 1.300 TL
- Makaleler
- 1
Bütçe çıkarsa.
İlktekine bakmıştım rengini beğenmemiştim 2.sininde rengi iyi gelmedi başka klavye var mı önerebileceğiniz.
İlktekine bakmıştım rengini beğenmemiştim 2.sininde rengi iyi gelmedi başka klavye var mı önerebileceğiniz.
Redragon K617 RGB Siyah Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Siyah Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Siyah Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.503,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu bütçede ekstradan Redragon'lar var.
![]()
Redragon K617 RGB Siyah Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Siyah Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Siyah Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.503,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Başka Ajazz veya başka marka var mı bunlarada bakmıştım bende.
![]()
En ucuz Redragon K617 RGB Siyah Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Siyah Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.503,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1.500'e çıkarttım bilginiz olsun.
- Makaleler
- 1
Bu nasıl?
Redragon K617 Fizz’i önermem çünkü içinde ses yalıtımı yok, switch’lerde kronik yay sesi oluyor, çıkarması zor ve uyumlu switch seçenekleri de çok az; hatta Gateron’un 3 pinli switchleri bile uymuyor.![]()
Aynı klavyeler mevcut yine. Arttırmanıza gerek yok. (1.800TL'ye kadar.)
Bu bütçede Ajazz, Redragon, Royale Kludge, Aigo dışına çıkmayın derim.
Redragon K617 Fizz'i önermem çünkü içinde ses yalıtımı yok, Switch'lerde kronik yay sesi oluyor, çıkarması zor ve uyumlu Switch seçenekleri de çok az; hatta Gateron'un 3 pinli switchleri bile uymuyor.
Sizin önereceğiniz nedir?
Aynı klavyeler mevcut yine. Arttırmanıza gerek yok. (1.800TL'ye kadar.)
Bu bütçede Ajazz, Redragon, Royale kludge, AIGO dışına çıkmayın derim.
Redragon'lar ve ajazzmı cıkıyor sadece sizin attıklarınızdan?
Aşağı yukarı evet.Redragon'lar ve ajazzmı cıkıyor sadece sizin attıklarınızdan?