Bütçe
700-800 TL

Gorkemkoc2 25

Çalışkan
Başlıkta belirttiğim üzere dayanıklılığı ön planda olan SD kart ihtiyacım var. 3D yazıcımın SD kartı 1.5 yılda yazma hatası vermeye başladı; biçimlendirme de yapamıyorum şu anda. Benim hatam olan bir ayarı açık bırakarak baskı esnasında sürekli video kaydını açık bırakmışım. Sürekli yazıp silmesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Mühim değil, olan oldu.

700-800 TL civarına çıkabilirim maksimum. 32 GB SD kart önerilerinize açığım. Özellikle yüksek dayanıklı SD kart kullanmış olanların tecrübelerine ihtiyacım var.

Bozulan kartımı da paylaşayım, merak edenler için: Lexar 633X 32 GB (Bambulab A1 mini içerisinde gelen kart)

Bunun 32GB olanini aktif olarak bir sure Raspberry Pi'da kullandim, su anda da aktif olarak kameramda kullaniyorum 1.5 yila yakin bir vakittir. Oneririm acikcasi. Iki cihazda da FAT32'de kullanildi, bir kere bilgisayara adaptor ile takarken guvenli sekilde cikarmadigim icin RAW yapti kendini ama o haldeyken bile dosyalarimi bozmamisti, kurtarabildim sonrasinda.

Buna ek olarak Samsung'un EVO Plus'inin 64GB olanini Mate 20 Lite kullanirken 1.5 yila yakin bir sure kullandim, uygulamalarin yarisi ve oyunlarimin tamami ona kuruluydu ve asla sorun cikarmadi, hiz dususu de yasamamisti. Tabii onun fiyati butcenizi 200 kusur TL ile gectigi icin oneremiyorum.

Yorum için teşekkürler. Raspberry gibi sürekli aktif bir cihazdaki deneyim güzel oldu. Bende de 1 yılı doldurmamış bir raspberry içinde kioxia çalışıyor. Uzun test yapmadığım için ve performans beklentim olmadığı için dayanıklılık tecrübesi ihtiyacım vardı. Teşekkürler 🙏🏻