VXE MAD R kullanıyorum. DPI 1600, hassasiyeti ne kadar yükseltsem de alçaltsam da istediğim gibi olmuyor. Windows'ta ivme ayarı kapalı. Bu fiyata hybrid mouse pad var mıdır?
Detaylar
Kim cevapladı?İyi bir şey istiyorsan:
wraithesports.com
Wraith Blade Y Hard Mousepad
Boyut tercihiniz ne?VXE MAD R kullanıyorum. DPI 1600, hassasiyeti ne kadar yükseltsem de alçaltsam da istediğim gibi olmuyor. Windows'ta ivme ayarı kapalı. Bu fiyata hybrid mouse pad var mıdır?
Hardpad herkese gitmez, her skateze gitmez, ayrıca daha çok speed bir pad kendisi. Konu sahibi hybrid istemiş.İyi bir şey istiyorsan:
![]()
wraithesports.com
sawyerford
Üstün
200TL daha arttırırsan Hybrid ve kaliteli olan Longteng öneririm. Geçen haftalarda indirimde 700TL'den satılıyordu.
Replika ürün, ayrıca bir süre sonra her bölgesi eşit şekilde kaymıyor. İyi bir ürün değil, o fiyatı asla hak etmiyor. Almak gibi bir hataya düşmeyin.200TL daha arttırırsan Hybrid ve kaliteli olan Longteng öneririm. Geçen haftalarda indirimde 700TL'den satılıyordu.
Ek olarak düşeyim, hybrid padler zımpara gibi olur, eli tahriş eder ve kaşındırır bir süre sonra.
Evet, mantıklı tercih olur.V64 veya bütçe çıkıp Spirit of Aim bakılabilir.
Ne dersin Kaanım?
SWAR veya SWAR50 kodunu da kullanır.
sawyerford
Üstün
700TL bütçeye 1400TL'lik mousepad öneriliyorsa ben de Spirit of Aim Hybrid öneririm zaten kendim onu kullanıyorumV64 veya bütçe çıkıp Spirit of Aim bakılabilir.
Ne dersin Kaanım?
Loutermilch
Başarılı
Bu mousepad'in kullanıcısıyım ve öneremeyeceğim. Hardpad herkesin alışabileceği bir şey değil ve başlı başına bir ürün olarak bakınca da o kadar kaliteli değil. İlk aldığın zamanki haliyle birkaç ay sonraki hali arasında devasa farklar oluşuyor. Dayanıksız bir ürün.İyi bir şey istiyorsan:
![]()
wraithesports.com
sawyerford
Üstün
İlginç. Çok şikayet eden duymadım bu konu hakkında.Replika ürün, ayrıca bir süre sonra her bölgesi eşit şekilde kaymıyor. İyi bir ürün değil, o fiyatı asla hak etmiyor. Almak gibi bir hataya düşmeyin.