Bütçe
7200

Dracula

Üstün
Kablosuz, kulak üstü bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum, JBL'nin modellerini vs. tam bilmediğimden dolayı yardımcı olursanız sevinirim, renk olarak kırmızı/bordo ilgileniyorum, önereceğiniz modelde bu iki renkten birisi olursa güzel olur, olmazsa da sağlık olsun. Mevcut renklere bakarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablosuz, kulak üstü Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum, JBL'nin modellerini vs. tam bilmediğimden dolayı yardımcı olursanız sevinirim, renk olarak kırmızı/bordo ilgileniyorum, önereceğiniz modelde bu iki renkten birisi olursa güzel olur, olmazsa da sağlık olsun. Mevcut renklere bakarım.

O bütçede JBL bence alınmaz.

Kablosuz, kulak üstü bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum, JBL'nin modellerini vs. tam bilmediğimden dolayı yardımcı olursanız sevinirim, renk olarak kırmızı/bordo ilgileniyorum, önereceğiniz modelde bu iki renkten birisi olursa güzel olur, olmazsa da sağlık olsun. Mevcut renklere bakarım.
Ben JBL TUNE 520BT kullanıyorum, gayet güzel ama o bütçede alınabilecek bir marka değil bence. Normal müzik dinlemek için falan uygun. Oyuna girecekseniz önermiyorum. Ayrıca maalesef sesi dışarıya veriyor. Diğer modellerini bilemem ama 520 böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe o kadar çıkacak ise havit, bang olufsen, beats vb. Markalar alınabilir. JBL bir tık F/P ürünü diyebilirim. Bende 720bt var memnunum fakat bütçe olarak 3000 civarı olan bir ürün.

JBL belki de kafanizda tasarladiginiz 'kaliteli' algisindan cok cok uzakta bir marka, 7 bin TL butcede SJW/liseli kulakligi almanin pek manasi yok.

Kulakliktan ne beklediginizi ogrenerek baslayalim oncelikle. Oneri hususunu JBL diye sinirlamayalim.

Neden JBL özel bir sebebi var mı? Yoksa JBL falan alınmaz çünkü.
JBL belki de kafanizda tasarladiginiz 'kaliteli' algisindan cok cok uzakta bir marka, 7 bin TL butcede SJW/liseli kulakligi almanin pek manasi yok.

Kulakliktan ne beklediginizi ogrenerek baslayalim oncelikle. Oneri hususunu JBL diye sinirlamayalim.
JBL olma sebebi kardeşim, abi sen de al demişti birlikte takarız Türkiye'ye dönünce vs. bundan dolayı, kulaklıktan pek bir şey beklemiyorum. PC'de de telefonda da aynı hissiyatı versin, şarj sıkıntısı olmasın, uzun gidebilmesi yeter bana.

Kablosuz, kulak üstü Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum, JBL'nin modellerini vs. tam bilmediğimden dolayı yardımcı olursanız sevinirim, renk olarak kırmızı/bordo ilgileniyorum, önereceğiniz modelde bu iki renkten birisi olursa güzel olur, olmazsa da sağlık olsun. Mevcut renklere bakarım.

Böyle bir bütçede JBL çok saçma.