Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6000-7200 TL
HDDKullanıyorum
Üstün
Kamerayı çok sık kullanan birisiyim. Oyun oynamam sadece sosyal medya ve ders videoları izliyorum. Bütçeyi aşamam. Neler önerebilirsiniz?
Kesinlikle M14 Samsung dışında ise Realme 9i iyi bir tercih olabilir.
M14 dışında başka seçenek yok zaten.
M14, ama ben low-end de Samsung almazdım şahsen ya bilemiyorum. Kasıyor deniyordu m14 için fixlenmiştir büyük ihtimalle de. 9i'ye de göz atabilirsiniz. Ama unutmayın bu bütçede hiç bir cihazda kamera beklemeyin. 
mr.esat
Üstün
Zorlanabiliyorsa M14 daha mantıklı hocam, evet; son UI güncellemesi çok stabil değil lakin bu düzelir diye düşünüyorum. Hâla bekliyoruz, Samsung yeni 4GB RAM'li cihazlarını da tanıttı ayrıca. Ben 6.1 ile eski stabiliteliğine kavuşacağını umuyorum.M14, ama ben low-end de Samsung almazdım şahsen ya bilemiyorum. Kasıyor deniyordu m14 için fixlenmiştir büyük ihtimalle de. 9i'ye de göz atabilirsiniz. Ama unutmayın bu bütçede hiç bir cihazda kamera beklemeyin.![]()
Exynos 1330 ile SP685 arasında çok ciddi fark var. Batarya farkı da söz konusu. Bence M14 fiyatını hakediyor, kullandığım için de diyor olabilirim ama
Yine de SoC'u olsun, arayüzü olsun, bataryası olsun bütçesi için rakipsiz.
Göründüğü Gibi Olan
Yetkin
- Makaleler
- 1
M14 dışında seçenek yok.
Samsung bile M14'ü senin kadar pazarlamadı aga.Zorlanabiliyorsa M14 daha mantıklı hocam, evet; son UI güncellemesi çok stabil değil lakin bu düzelir diye düşünüyorum. Hâla bekliyoruz, Samsung yeni 4 GB RAM'li cihazlarını da tanıttı ayrıca. Ben 6.1 ile eski stabiliteliğine kavuşacağını umuyorum.
Exynos 1330 ile SP685 arasında çok ciddi fark var. Batarya farkı da söz konusu. Bence M14 fiyatını hak ediyor, kullandığım için de diyor olabilirim ama
Yine de SoC'u olsun, arayüzü olsun, bataryası olsun bütçesi için rakipsiz.
mr.esat
Üstün
Doğru valla, F/P olmasa önermem.
Yeni konular
-
İddia GTA Vice City şarkılarını yapan lex horton GTA 6 ile geri dönüyor!
- christopher moltisanti
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
İddia GTA Vice City şarkılarını yapan lex horton GTA 6 ile geri dönüyor!
- christopher moltisanti