Detaylar
Kim cevapladı?Hayır alınmaz. Max bütçeniz nedir?
ChapoCups
Çalışkan
70.000 TL.
Ne için kullanacaksınız? Oyun ise hangi tarz oyunlar. Hikayeli mi Online FPS mi?
ChapoCups
Çalışkan
Oyun için kullanacağım hikayeli de çok oynarım online fps de çok oynarım ekibim var onlarla da çok oynuyorum çok oyunculu bazen online dan uzaklaşıp hikayeli oynuyorum uzun süre.Ne için kullanacaksınız? Oyun ise hangi tarz oyunlar. Hikayeli mi Online FPS mi?
Oyun için kullanacağım hikayeli de çok oynarım online fps de çok oynarım ekibim var onlarla da çok oynuyorum çok oyunculu bazen online dan uzaklaşıp hikayeli oynuyorum uzun süre.
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
ChapoCups
Çalışkan
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sistem benim attığım sistemden nasıl daha iyi oluyor?
Siz şu sistemi almadınız mı?Bu sistem benim attığım sistemden nasıl daha iyi oluyor?
Bir şey diyeyim mi, çok iyi sistem. SSD değiştirdim, işlemci değiştirdim, RAM'leri de 32 yaptım CL30. 73 bine geliyor, bence çok mantıklı ya. Kendi sistemimi 20'ye satacaktım 53'e gelmiş olacak sistem. Hem de 5070 2K'da üzmez.
ChapoCups
Çalışkan
Sistemi satamadığım için alamadım onu sistemi şimdi sattım ve bütçem 70k
Tamam 5070, 4070 Ti'dan daha iyi. Oyun için alıyorsunuz o yüzden 7500F de daha iyi bir seçenek. Neyi beğenmediniz?Sistemi satamadığım için alamadım onu sistemi şimdi sattım ve bütçem 70k
Yeni konular
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
-
-
-
-
-
-