Tamam 5070, 4070 Ti'dan daha iyi. Oyun için alıyorsunuz o yüzden 7500F de daha iyi bir seçenek. Neyi beğenmediniz?

Sistem 65k ya yükseliyor linke tıkladıgım zaman ayrıca anakart çok giriş seviyesi ve RAM 16 bu yüzden soru işareti var kafamda ayrıca görseldeki sistem değilki soğutucusu felaket kötü.

Sistem 65k ya yükseliyor linke tıkladıgım zaman ayrıca anakart çok giriş seviyesi ve RAM 16 bu yüzden soru işareti var kafamda ayrıca görseldeki sistem değilki soğutucusu felaket kötü.
65K'ya yükseliyor çünkü kendim özelleştirip öyle attım. Ayrıca sistemi attığım mesajda harici olarak bir soğutucu linki attım tekrar bakın. Birde F/P bir sistem alırken "Anakartı kötü, RAM 16 GB" falan demek bence biraz şımarıklık oluyor. Oyun için kullanacaksınız ve RAM gayet yeterli. Ayrıca Anakarta da 9950X3D, RTX5090 falan takmıyorsanız B650M-R gayet yeterli.

Yine de sırf 32 GB RAM için 5070 yerine 4070 Ti, AM5 yerine eski soket işlemci alacaksanız sizin kararınız.

65K'ya yükseliyor çünkü kendim özelleştirip öyle attım. Ayrıca sistemi attığım mesajda harici olarak bir soğutucu linki attım tekrar bakın. Bir de F/P bir sistem alırken "anakartı kötü, RAM 16 GB" falan demek bence biraz şımarıklık oluyor. Oyun için kullanacaksınız ve RAM gayet yeterli. Ayrıca anakarta da 9950X3D, RTX5090 falan takmıyorsanız B650M-R gayet yeterli.

Yine de sırf 32 GB RAM için 5070 yerine 4070 Ti, AM5 yerine eski soket işlemci alacaksanız sizin kararınız.

Hangi özelleştirmeyi yaptınız? Hayır 32 isteme sebebim ilerisi için ben sürekli sistem güncelleyemem bu yüzden 32 olsun ve uzun soluklu olsun istiyorum. 7800X3D yatıyor gönlümde ama 7500F de iyi bir işlemci ise onu da tercih ederim.

Hangi özelleştirmeyi yaptınız? Hayır 32 isteme sebebim ilerisi için ben sürekli sistem güncelleyemem bu yüzden 32 olsun ve uzun soluklu olsun istiyorum. 7800X3D yatıyor gönlümde ama 7500F de iyi bir işlemci ise onu da tercih ederim.
O zaman NVIDIA'dan vazgeçeceksiniz hocam. 9070XT ile bile çok zor. Üstelik 32 GB RAM ile imkansız.

O zaman NVIDIA'dan vazgeçeceksiniz hocam. 9070XT ile bile çok zor. Üstelik 32 GB RAM ile imkansız.

Bakalım ya piyasayı kurcalamaya devam gerekirse 2 ay daha beklerim illaki bir yerde o RAM'lerin krizi çözülecek ya da 2.el sistem alırım en azından biraz daha kaliteli olur teşekkür ederim yardımın için.

Bakalım ya piyasayı kurcalamaya devam gerekirse 2 ay daha beklerim illaki bir yerde o RAM'lerin krizi çözülecek ya da 2.el sistem alırım en azından biraz daha kaliteli olur teşekkür ederim yardımın için.
Beklemeniz zararınıza yazar. Ekran kartlarının da fiyatlarının yükselmesi an meselesi deniyor.