- Makaleler
- 23
Hayatta bir hedefim yok. Sadece belgem olsun diye Üniversiteye gireceğim. Ne önerirsiniz arkadaşlar? Sadece İstanbul içi.
Bende diyorum ama herhangi bir yerde oku diyorlar. İkna edemedim.Hocam sizin yerinizde olsam o puanla üniversiteye gitmem. Zaman israfı olur senin için. Ya tekrar gir sınava ya da erkenden iş hayatına başla.
2 veya 4 seneni çöp etmek istersen oku gitsin. Adam gibi çalışacaksan 1 sene sonra gir. Yoksa işe başla.Bende diyorum ama herhangi bir yerde oku diyorlar. İkna edemedim.
Benim elimde değil hocam. Ailem izin vermiyor.2 veya 4 seneni çöp etmek istersen oku gitsin. Adam gibi çalışacaksan 1 sene sonra gir. Yoksa işe başla.
İzin vermiyorsa yapacak bir şey yok. O zaman 1 sene daha çalış adam akıllı puan kazan.
TYT Sıralaman nedir?Hayatta bir hedefim yok. Sadece belgem olsun diye Üniversiteye gireceğim. Ne önerirsiniz arkadaşlar? Sadece İstanbul içi.
1,2 m.
Hocam siz tekrar hazırlanın.
Maddi durumun biraz elverişli ise, gidebileceğin güzel %50 indirimli bölümler var 2 yıllık. Bunlara bakmanı öneririm, çok pahalı olmazlar diye düşünüyorum belirli Üniversiteler hariç. Özellikle Medipol, Gelişim, Yeniyüzyıl, Nişantaşı gibi Üniversitelere bakmanı öneririm bunlar çok pahalı değil.