Arkadaşlar 768p 60 Hz monitörden artık daha iyi bir ekrana geçmek istiyorum ve 2. ele baktığımda görseldeki 2 ilanı gözüme kestirdim. 2250 TL'ye 75 Hz mi yoksa 3000 TL'ye 144 mü tercih etmeliyim? Daha çok fifa tlou ets uncharted gibisinden oyunlar oynuyorum. Rekabetçiyle alakam yok. Hangisini önerirsiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?İkisi arasından Samsung olanı al lakin model detayı verilmemiş. TN veya VA panel sanırım, renkler çok canlı olmayabilir, çok iyi panele sahip değil bu bütçede Samsung'lar.
Samsung olan G3 muhtemelen. Alınmaz ghosting sorunu var. Daha iyi modeller bulursunuz o fiyata.
@pesimist34, @michaelscofield, peki maks 3.5 k fiyata ne önerirsiniz kronik problemi olmayan f/p ürünü olarak?
LG UltraGear serisine bakabilirsin, IPS olanlarının görüntü kalitesi iyi.@pesimist34, @michaelscofield, peki maks 3.5 k fiyata ne önerirsiniz kronik problemi olmayan f/p ürünü olarak?
400 TL eklerseniz bu ürün daha iyi olur.
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Xudayar_Mirzayev
Uzman
LG,ASUS gibi markaların monitörlerine bakabilirsin.
Arkadaşlar araştırdım ve en makul fiyatlı ve kaliteli bunu buldum, ne dersiniz?Eki Görüntüle 109800
Attığım ürün daha iyi, alınmaz bu monitör.