Detaylar
Kim cevapladı?Mahallenizde bulunan insanlara sormanız lazım.
Saha ekibi kötü olabilir en basitinden.
GIBIRNet kullanan biri yok ise deneyin şansınızı. Şu an tahattüt yaptırmak mantıklı 300 öderken 500-600 ödemeye başlamayın sonra.
GIBIRNet kullanan biri yok ise deneyin şansınızı. Şu an tahattüt yaptırmak mantıklı 300 öderken 500-600 ödemeye başlamayın sonra.
Peşin ödeme yapabilirseniz Netspeed sabit fiyat kampanyası mevcut. Enflasyonun coştuğu bir ortamnda güzel nimet...
Mahallenizde bulunan insanlara sormanız lazım.
gibirnet te hepsini odeyip taksit yapacagim mahallede 100 ev var 30 unda fln vardir internet yaşli mahallesi netspeede de bir bakayimPeşin ödeme yapabilirseniz Netspeed sabit fiyat kampanyası mevcut. Enflasyonun coştuğu bir ortamnda güzel nimet...
GIBIRNet'te hepsini odeyip taksit yapacagim mahallede 100 ev var 30'unda falan vardir internet yaşli mahallesi Netspeed'e de bir bakayim.
Az çok bilgisayar kullanan biri varsa GIBIRNet kullanan birine danış memnun musun vs. diye işini görür.
Hizmet mahalleden mahalleye hatta sokaktan sokağa değişebiliyor.
Ozzytaste
Yetkin
Tartışmasız Netspeed. Referans ile birlikte 12 x 30 TL indirim de alırsınız.Altyapım 75 Mbps, GIBIRNet en mantıklısı gibi geldi fakat kararsız kaldım. TT nette 4 gün taahhüdüm kaldı.
Son düzenleyen: Moderatör:
120 TL fark var, değer mi?Tartışmasız Netspeed. Referans ile birlikte 12 x 30 TL indirim de alırsınız.
kumru
Başarılı
GIBIRNet'te hepsini odeyip taksit yapacagim mahallede 100 ev var 30'unda falan vardir internet yaşli mahallesi Netspeed'e de bir bakayim.
Hepsini ödeyip taksit nasıl yapabiliyorsunuz biraz daha açar mısınız bende geçmeyi düşünüyorum da.
Bankadan yapılıyormuş taksit.Hepsini ödeyip taksit nasıl yapabiliyorsunuz biraz daha açar mısınız bende geçmeyi düşünüyorum da.