Bütçe
750 TL

14742 28

Başarılı
İyi sosyaller, max. 750 TL olacak şekilde klavye önerisi lazım. Genel olarak MOBA oyunlarında kullanacağım anti ghosting özelliği olursa çok iyi olur. Tercihen %60 veya %75, onun harici hiç bir beklentim yok eğer bu bütçeye yoksa onu da yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

İyi sosyaller, Max. 750 TL olacak şekilde klavye önerisi lazım. Genel olarak MOBA oyunlarında kullanacağım Anti-Ghosting özelliği olursa çok iyi olur. Tercihen %60 veya %75, onun harici hiçbir beklentim yok eğer bu bütçeye yoksa onu da yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

A4 Tech KM-720 (F)Türkçe FN-Multimedya Klavye, Suya Dayanıklı, 2.3 cm, Hafif Tasarım, Ayarlanabilir Yükseklik, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar f kullanırım diyorsan daha kalitelisini bulamazsın.

İyi sosyaller, Max. 750 TL olacak şekilde klavye önerisi lazım. Genel olarak MOBA oyunlarında kullanacağım Anti-Ghosting özelliği olursa çok iyi olur. Tercihen %60 veya %75, onun harici hiçbir beklentim yok eğer bu bütçeye yoksa onu da yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Ben iş bilgisayarı için idareten ofis klavyesi alacağımıza bunu aldım fiyatına göre iş görür bence. Malzeme kalitesi mükemmel diyemem ama kötüde değil. Ek olarak önceden alışveriş yaptıysan Amazon bu aralar alışverişine 125 TL kupon veriyor onunla daha da uyguna alabilirsin.

Ben iş bilgisayarı için idareten ofis klavyesi alacağımıza bunu aldım fiyatına göre iş görür bence. Malzeme kalitesi mükemmel diyemem ama kötüde değil. Ek olarak önceden alışveriş yaptıysan Amazon bu aralar alışverişine 125 TL kupon veriyor onunla daha da uyguna alabilirsin.
Dediğim gibi hocam öyle bir beklentim yok zaten idarelik bir şey olsun yeter bana. Herhangi bir sıkıntısı, kroniği var mıdır peki?

Dediğim gibi hocam öyle bir beklentim yok zaten idarelik bir şey olsun yeter bana. Herhangi bir sıkıntısı, kroniği var mıdır peki?

Ben vallahi çift basma veya takılma gibi bir problemle karşılaşmadım zaten ağırlıklı olarak mesaj yazmak için falan kullanıyoruz lakin fiyatına göre en azından mekanik hissiyatlı değil de gerçek mekanik olması bence güzel.

Gamepower alınmaz hocam. Ama bütçeniz artmıyorsa pek seçenek yok düşünülebilir. Eğer bütçeniz artıyorsa bunu alabilirsiniz.

İlk mobil alışverişte 250 TL indirimle 500 TL'ye geliyormuş.