İyi sosyaller, max. 750 TL olacak şekilde klavye önerisi lazım. Genel olarak MOBA oyunlarında kullanacağım anti ghosting özelliği olursa çok iyi olur. Tercihen %60 veya %75, onun harici hiç bir beklentim yok eğer bu bütçeye yoksa onu da yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 750 TL
Andrea Kimi Antonelli 81
Yetkin
İyi sosyaller, Max. 750 TL olacak şekilde klavye önerisi lazım. Genel olarak MOBA oyunlarında kullanacağım Anti-Ghosting özelliği olursa çok iyi olur. Tercihen %60 veya %75, onun harici hiçbir beklentim yok eğer bu bütçeye yoksa onu da yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
A4 Tech KM-720 (F)Türkçe FN-Multimedya Klavye, Suya Dayanıklı, 2.3 cm, Hafif Tasarım, Ayarlanabilir Yükseklik, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar f kullanırım diyorsan daha kalitelisini bulamazsın.
erdym 81
Üstün
İyi sosyaller, Max. 750 TL olacak şekilde klavye önerisi lazım. Genel olarak MOBA oyunlarında kullanacağım Anti-Ghosting özelliği olursa çok iyi olur. Tercihen %60 veya %75, onun harici hiçbir beklentim yok eğer bu bütçeye yoksa onu da yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Ben iş bilgisayarı için idareten ofis klavyesi alacağımıza bunu aldım fiyatına göre iş görür bence. Malzeme kalitesi mükemmel diyemem ama kötüde değil. Ek olarak önceden alışveriş yaptıysan Amazon bu aralar alışverişine 125 TL kupon veriyor onunla daha da uyguna alabilirsin.
GamePower Lyra RGB 60M 62Tuş Siyah Mekanik Kablolu Red Switch Klavye - 3 Yıl Garantili : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
GamePower Lyra RGB 60M 62Tuş Siyah Mekanik Kablolu Red Switch Klavye - 3 Yıl Garantili : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
www.amazon.com.tr
Dediğim gibi hocam öyle bir beklentim yok zaten idarelik bir şey olsun yeter bana. Herhangi bir sıkıntısı, kroniği var mıdır peki?Ben iş bilgisayarı için idareten ofis klavyesi alacağımıza bunu aldım fiyatına göre iş görür bence. Malzeme kalitesi mükemmel diyemem ama kötüde değil. Ek olarak önceden alışveriş yaptıysan Amazon bu aralar alışverişine 125 TL kupon veriyor onunla daha da uyguna alabilirsin.
GamePower Lyra RGB 60M 62Tuş Siyah Mekanik Kablolu Red Switch Klavye - 3 Yıl Garantili : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
erdym 81
Üstün
Dediğim gibi hocam öyle bir beklentim yok zaten idarelik bir şey olsun yeter bana. Herhangi bir sıkıntısı, kroniği var mıdır peki?
Ben vallahi çift basma veya takılma gibi bir problemle karşılaşmadım zaten ağırlıklı olarak mesaj yazmak için falan kullanıyoruz lakin fiyatına göre en azından mekanik hissiyatlı değil de gerçek mekanik olması bence güzel.
Gamepower alınmaz hocam. Ama bütçeniz artmıyorsa pek seçenek yok düşünülebilir. Eğer bütçeniz artıyorsa bunu alabilirsiniz.Dediğim gibi hocam öyle bir beklentim yok zaten idarelik bir şey olsun yeter bana. Herhangi bir sıkıntısı, kroniği var mıdır peki?
Gravion Kyra MK61 RGB Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi,%60 Kompakt, Bluetooth & 2.4G Kablosuz + Kablolu, Huano Red Switch, Türkçe Q,Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Gravion Kyra MK61 RGB Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi,%60 Kompakt, Bluetooth & 2.4G Kablosuz + Kablolu, Huano Red Switch, Türkçe Q,Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
- Makaleler
- 65
İlk mobil alışverişte 250 TL indirimle 500 TL'ye geliyormuş.Ben iş bilgisayarı için idareten ofis klavyesi alacağımıza bunu aldım fiyatına göre iş görür bence. Malzeme kalitesi mükemmel diyemem ama kötüde değil. Ek olarak önceden alışveriş yaptıysan Amazon bu aralar alışverişine 125 TL kupon veriyor onunla daha da uyguna alabilirsin.
GamePower Lyra RGB 60M 62Tuş Siyah Mekanik Kablolu Red Switch Klavye - 3 Yıl Garantili : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Hocam Amazon'da 1250 TL'ye kadar öneri alabilirim bu iki ürün sizce nasıldır?
MageGee Taşınabilir%60 Mekanik Oyuncu Klavyesi, MK-Box LED Aydınlatmalı Kompakt 68 Tuşlu Mini Kablolu Ofis Klavyesi (Kırmızı Switch) – Windows, Laptop, PC, Mac Uyumlu – Siyah/Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MageGee Taşınabilir%60 Mekanik Oyuncu Klavyesi, MK-Box LED Aydınlatmalı Kompakt 68 Tuşlu Mini Kablolu Ofis Klavyesi (Kırmızı Switch) – Windows, Laptop, PC, Mac Uyumlu – Siyah/Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar
amzn.eu
Gravion MK68 Lunor RGB Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi, 68 Tuş Kompakt, Bluetooth + 2.4G Kablosuz & Kablolu, Huano Red Switch, Anti-Ghosting, Beyaz,%65 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Gravion MK68 Lunor RGB Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi, 68 Tuş Kompakt, Bluetooth + 2.4G Kablosuz & Kablolu, Huano Red Switch, Anti-Ghosting, Beyaz,%65 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
amzn.eu