Bütçe
750 TL
Makaleler
50
Merhaba,

Elimdeki Logitech F710 artık vadesini doldurdu ve değiştirmek istiyorum.

Sıfır muhtemelen yoktur ama yine de vardır belki diye yazdım.

Sadece FC 26 için kullanacağım. Tercihen kablosuz olmasını istiyorum lakin kaliteli bir model olacaksa kabloluya da kabul olurum.

Ketçap mayonez de olsun mu muhabbeti dönmeyecekse deadzone yüzdesi de çok olmazsa sevinirim :D

Yerimizi alalım takip edeyim, benim de üçüncü F310'un sonu geldi. F710 aşırı kopmalar yaşattı, kullanmıyorum, çekmecede duruyor. Önerilerden faydalanayım. Uygun bazı gamepad modellerinin tuş kombinasyonu farklı olabiliyor, Logitech modellerindeki kombinasyon gibi olan farklı bir gamepad yok gibi.

Berkay hocam acil değilse indirim bekleyin derim. Geçen hafta SECUZI gamepadi 1.200 TL'ye aldım. Ondan ucuza da düzgün bir model yok zaten. Malzeme olarak kaliteli. Analoglarda ölü bölge yok gibi bir şey. Triggerlarda var biraz.
Açıkçası o kadar bütçe ayırmak istemiyorum, çok da kusursuz bir ürün olmasına gerek yok. Pek çok kişinin çöp diye nitelendirdiği F710'u bile 2 sene kullandım, mırın kırın etmiyordum :D

Son düzenleyen: Moderatör:
F310 istemiyorum, rezalet bir gamepad. Ayrıca sıfır olmak zorunda değil, hatta ikinci el istiyorum. Sıfır çöp modellere para vereceğime 2. el çöp olmayan modelleri alma imkanım varsa daha iyi olur.

O kadar bütçe ayırmak istemiyorum.

Bu fiyata 0 yok hoca. EasySMX X05 bulunmadigindan, X15'lerin fiyatı da 0 Secuzi'den daha pahalı olduğundan (ki ikisi neredeyse aynı koldur) 1.200 bütçelerine çıkıp yıllar yılı sorunsuz Secuzi kullanmak çok mantıklı.

750 liraya alternatif yok hoca anlayacağın. 500 daha eklersen çok farklı bir klasmana geçiyorsun deadzone anlamında mesela.