omrylgn15

Uzman
Yaklaşık 4-5 ay önce sistem topladım arkadaşlar. Oyunlarda sorun olmuyor fakat Chrome üzerinden film ya da YouTube video açınca görselde belirttiğim gibi çizgiler oluşuyor. Mouse hareket ettirince kaybolup geri geliyorlar. Sebebi nedir acaba? DDU ile sürücü silip tekrar kurdum fakat fayda etmedi. Format attım temiz kurulum yaptım fakat hala aynı.

R7 5700X3D vs 7700XT kullanıyorum.

1.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu ben de üst üste sekme ve gri çizgiler ile yaşıyorum, çözemedim.

Chrome'da donanımsal hızlandırmayı kapatıp dener misiniz?

Donanımsal hızlandırmayı kapatınca (açık olunca her zaman bu sorunla karşılaşmıyordum tabii) bir sorun kalmadı gibi görünüyor fakat 165Hz ekran kullanıyorum. YouTube 60Hz gibi çalışmaya başladı. Ufak bir kasma oluyor.

Sorun ekran kartınızın 2D motorunda gibi. AMD destek ekibi nerede kaldı acaba?
Çok sık olmuyor fakat işte sorun olunca sebebini merak ediyordum. Donanım hızlandırmayı tekrar açtım fakat şu an sorun yok. Muhtemelen 1-2 güne tekrar olacaktır. Umarım donanımsal bir arıza değildir..

Çok sık olmuyor fakat işte sorun olunca sebebini merak ediyordum. Donanım hızlandırmayı tekrar açtım fakat şu an sorun yok. Muhtemelen 1-2 güne tekrar olacaktır. Umarım donanımsal bir arıza değildir.
Ayrıca SteelSeries GG uygulamasını oyunlarda ekran kaydı alabilmek için kullanıyorum. Videoda gösterdiğim gibi renklenmeler oluyor bazen.
video : https://drive.google.com/file/d/1PybG-up_yfPHXGD6Nd6ztLW8lyco8Iv6/view?usp=drive_link

Son düzenleme:
Yaklaşık 4-5 ay önce sistem topladım arkadaşlar. Oyunlarda sorun olmuyor fakat Chrome üzerinden film ya da YouTube video açınca görselde belirttiğim gibi çizgiler oluşuyor. Mouse hareket ettirince kaybolup geri geliyorlar. Sebebi nedir acaba? DDU ile sürücü silip tekrar kurdum fakat fayda etmedi. Format attım temiz kurulum yaptım fakat hala aynı.

R7 5700X3D vs 7700XT kullanıyorum.

Eki Görüntüle 163293
Sürücü sorunu gibi duruyor. Reddit'te geçen bir konuda sorunu yaşayan çoğu kişi aynı model veya aynı nesilden bir karta sahip.
Birisi 25.4.1 sürümüne geri dönerek kurtulduğunu söylemiş.

Sürücü sorunu gibi duruyor. Reddit'te geçen bir konuda sorunu yaşayan çoğu kişi aynı model veya aynı nesilden bir karta sahip.
Teşekkür ediyorum. Deneyeceğim.

Biraz geç oldu cevap vermeyi unutmuşum kusura bakmayın. Evet 25.4.1 sürümünde renk bozulmaları epey bi azaldı fakat bitti diyemeyeceğim. Bir akşam The last of us Part II indirdim yaşadığım sorunu video kaydıyla göstersem daha iyi olacak sanırım.

Son düzenleme:
Teşekkür ediyorum. Deneyeceğim.

Biraz geç oldu cevap vermeyi unutmuşum kusura bakmayın. Evet 25.4.1 sürümünde renk bozulmaları epey bi azaldı fakat bitti diyemeyeceğim. Bir akşam The last of us Part II indirdim yaşadığım sorunu video kaydıyla göstersem daha iyi olacak sanırım.
Daha eski sürümleri veya şu anki en güncel sürümü deneyebilirsiniz belki güncel sürümde bu sorun düzeltilmiştir.