Download Cinebench Release 23. Cinebench is now based on the latest Release 23 code using updated compilers, and has a minimum runtime activated by default (previously hidden in preferences). Cinebench is a real-world cross-platform test suite that evaluates your computer's hardware capabilities.
Download Cinebench Release 23. Cinebench is now based on the latest Release 23 code using updated compilers, and has a minimum runtime activated by default (previously hidden in preferences). Cinebench is a real-world cross-platform test suite that evaluates your computer's hardware capabilities.
Deepcool AK620-ZERODARK AK400 İşlemci Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
m.n11.com
Sürekli tavsiye ettiğim soğutucudur. Bu işlemciyi rahatlıkla soğutur.
Deepcool AK620-ZERODARK AK400 İşlemci Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
m.n11.com
Sürekli tavsiye ettiğim soğutucudur. Bu işlemciyi rahatlıkla soğutur.
öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim bu konulara aşırı uzak olduğum için soracağım bunu 1.5 haftadır hiç bir sıkıntı göstermeyen oyunda bir anda yaptı bu soğutucu sorunu çözer mi ? benim setup'a uygunmudur tavsiyenize uyup hemen alabilirim.
Öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim bu konulara aşırı uzak olduğum için soracağım bunu 1.5 haftadır hiçbir sıkıntı göstermeyen oyunda bir anda yaptı bu soğutucu sorunu çözer mi? Benim Setup'a uygun mudur tavsiyenize uyup hemen alabilirim.
birde sıvı soğutucunun fanı 450-460 arası çalışıyor bios'tan yükseltmek istedim değerleri yüksetmeme rağmen artış olmadı bozuk olabilirmi acaba hiç bir fikrim yok bu sebeple size danışıyorum