Kasanızın hava akışı hak getire. Epey'de 205mm yazıyor onun dışında bilgi bulamadım. Tahminimce uyar ancak o kasayı da değiştirin. Diğer parçalar nispeten iyi.

birde sıvı soğutucunun fanı 450-460 arası çalışıyor bios'tan yükseltmek istedim değerleri yüksetmeme rağmen artış olmadı bozuk olabilirmi acaba hiç bir fikrim yok bu sebeple size danışıyorum

Evet sürekli bu şekilde dönüyorsa sıkıntı ancak o soğutucu hiç güven vermiyor zaten. Normal fanı siz arttırmanıza rağmen hızlanmıyorsa kim bilir pompası ne zaman bozulacak. Belkide o dediğiniz pompa?

Kasanızın hava akışı hak getire. Epey'de 205mm yazıyor onun dışında bilgi bulamadım. Tahminimce uyar ancak o kasayı da değiştirin. Diğer parçalar nispeten iyi.

Evet sürekli bu şekilde dönüyorsa sıkıntı ancak o soğutucu hiç güven vermiyor zaten. Normal fanı siz arttırmanıza rağmen hızlanmıyorsa kim bilir pompası ne zaman bozulacak. Belkide o dediğiniz pompa?
şimdi bios ayarlarından fan hızlandırmak için uğraştım biraz videolara bakıp malesefki hazır aldığım sistemde sıvı soğutucu fanı 420 üstüne çıkmıyor bozuk yollamışlar ilgin için çok teşekkür ederim saygılar soğutucu değiştirip sizlere tekrar ulaşmayı iple çekiyorum iyi geceler dilerim

Güç yönetiminde en düşük ve en yüksek işlemci durumunu 99 yap yeni soğutucu alana kadar. Bu arada delta force çok sorunlu bir oyun çok takmayın.