Hocam SSD aralarında çok fark var mıki ikisi de 1 TB.
SN7100, altında kalan tüm SSD'lerden daha iyi. Renegade ise ondan da iyi.
Hocam SSD aralarında çok fark var mıki ikisi de 1 TB.
SN7100, altında kalan tüm SSD'lerden daha iyi. Renegade ise ondan da iyi.
Hocam şu anlık SSD pek önemli değil yapabildiğim en iyi özelleştirme ile en düşük fiyata almam daha önemli ileride 1 veya 2 TB SSD alacağım 3 4 ay sonra.
Bir kasa konusunda karasızım sadece akvaryum kasamı almalıyım beyaz alırsam diğer parçalar siyah kötü durur ya da mnormal kasamaı almalıyım diye.
Kasa zevki size kalmış. SSD konusunda da fikrimi belirttim, alacaksanız kalsın ancak şu anki fiyatları bir daha bulmak imkansız gibi bir şey.
Olay hız değil. İçindeki yonga, Firmware vs. SN7100 ve Renegade'nin daha iyi. Renegade'nin bir diğer avantajı DRAM'li olması.
Böyle yaptım sadece kasa ve anakart abartı oldu gibi. SSD konusunda haklısınız hocam baktım şimdi ama ileride kesin yeni bir SSD alacağım.![]()
Azimut | AMD Ryzen 7 7800X3D | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 Ti 16 GB | 500 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Azimut | AMD Ryzen 7 7800X3D | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 Ti 16 GB | 500 GB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Olay hız değil. İçindeki yonga, Firmware vs. SN7100 ve Renegade'nin daha iyi. Renegade'nin bir diğer avantajı DRAM'li olması.
@rauay, herhangi bir performans etkisi olmaz. B650M-R'nin eksisi SSD bloku olmaması, o da 300 TL civarına çözülüyor zaten.