ArhanM
Gelişen
Merhaba, yeni sistem topladım İtopya'dan her gün minimum 2–3 kez reset atıyor. Bazen stop code da veriyor.
Oyunlarda bazen direkt Alt+F4 atmış gibi kapanıyor.
Oynadığım oyunlar CS - LoL- Arc Raiders gibi oyunlar.
Yapay zekâ ile konuşarak ve kendi bildiğim kadarıyla elimden geleni yaptım. Bilgisayar hazır Windows kurulu olarak geldi; ben de sıfırdan tekrar kurulum yaptım. BIOS ayarlarını performans için değil, stabil olması için düşürdüm. Bilgisayarı yormamak adına ayarları kıstım.
Tüm işlemci, ekran kartı ve anakart güncellemelerini yaptım. En son herkesten duyduğum ve yapay zekânın da söylediği şey RAM'in ya bozuk ya da yetersiz olabileceği. Bu arada bilgisayarda RAM testi yaptığımda herhangi bir sorun çıkmıyor.
Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Lütfen destek olmanızı rica ediyorum.
Oyunlarda bazen direkt Alt+F4 atmış gibi kapanıyor.
Oynadığım oyunlar CS - LoL- Arc Raiders gibi oyunlar.
Yapay zekâ ile konuşarak ve kendi bildiğim kadarıyla elimden geleni yaptım. Bilgisayar hazır Windows kurulu olarak geldi; ben de sıfırdan tekrar kurulum yaptım. BIOS ayarlarını performans için değil, stabil olması için düşürdüm. Bilgisayarı yormamak adına ayarları kıstım.
Tüm işlemci, ekran kartı ve anakart güncellemelerini yaptım. En son herkesten duyduğum ve yapay zekânın da söylediği şey RAM'in ya bozuk ya da yetersiz olabileceği. Bu arada bilgisayarda RAM testi yaptığımda herhangi bir sorun çıkmıyor.
Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Lütfen destek olmanızı rica ediyorum.
Aldığım stop Code'lar.
Memory_managmment
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
ATTEMPTED_WRITE_TO_READONLY_MEMORY
Sistem:
Memory_managmment
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
ATTEMPTED_WRITE_TO_READONLY_MEMORY
Sistem:
- -ASUS Prime A620M-E-CSM ASUS Prime A620M-E-CSM 6400MHz OC DDR5 soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX anakart.
- -AMD 100-100000910 AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 96MB önbellek 8 çekirdek AM5 5nm tray işlemci
- -ASUS Dual-RTX5060 TI-O8G ASUS Dual GeForce RTX 5060 Ti OC 8 GB GDDR7 DLSS 4 128 bit ekran kartı.
- -Kingston KF556C36BBE-16TR Kingston 16 GB Beast 5600MHz CL36 DDR5 EXPO/XMP Single kit RAM.
- -Kingston SNV3S/1000G Kingston 1TB NV3 gen4 NVMe M.2 SSD (6000 MB okuma / 4000 MB yazma)
- -Thermaltake CL-W457-PL12SW-athermaltake LA240 ARGB 240mm siyah işlemci sıvı soğutucu
- -Rampage Ares 750W sıyahrampage ares 750W 80+ Bronze 12cm ARGB fan tempered glass mid-t siyah gaming kasa