jackarmis

Uzman
Dostlar selam, forumdan bir arkadaşın önerisiyle bu kulaklığı aldım fakat Wraith Sense'deki gibi kablosu uzun sanıyordum. Wraith sitesinde 7Hz G1 boyutunu yazmamışlar. Kablo maalesef yetişmediği için iade etmek istedim ama iade almadılar. THH başvurdum talebim reddedildi. Bu detayı belki biri görür bilgilenir diye söyledim. Gelelim konuya, aradan geçen 2.5 ay sonra red talebi gelince kulaklığı bir şekilde kullanayım dedim. Ses inanılmaz kötü. Hem az geliyor, hem derinden geliyor, hem de kötü geliyor. Bir şarkıda konuşmalar iyice arka planda kalmış kalitesiz hissettiriyor. Bu kulaklık bozuk mu yoksa bilgisayar üzerinden bir ayar mı yapmak gerekiyor yardımcı olabilir misiniz? @Simon

Kablo tamamen birbirine dolanmış. Bu tasarım mı yoksa bir şekilde açıp kablonun boyutunu uzatabiliyor muyuz?

Dostlar selam, forumdan bir arkadaşın önerisiyle bu kulaklığı aldım fakat Wraith Sense'deki gibi kablosu uzun sanıyordum. Wraith sitesinde 7Hz G1 boyutunu yazmamışlar. Kablo maalesef yetişmediği için iade etmek istedim ama iade almadılar. THH başvurdum talebim reddedildi. Bu detayı belki biri görür bilgilenir diye söyledim. Gelelim konuya, aradan geçen 2.5 ay sonra red talebi gelince kulaklığı bir şekilde kullanayım dedim. Ses inanılmaz kötü. Hem az geliyor, hem derinden geliyor, hem de kötü geliyor. Bir şarkıda konuşmalar iyice arka planda kalmış kalitesiz hissettiriyor. Bu kulaklık bozuk mu yoksa bilgisayar üzerinden bir ayar mı yapmak gerekiyor yardımcı olabilir misiniz? @Simon

Kablo tamamen birbirine dolanmış. Bu tasarım mı yoksa bir şekilde açıp kablonun boyutunu uzatabiliyor muyuz?

FX sound kullanmayı deneyebilirsin bende çözmüştü.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-02-12 210915.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-12 210915.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 62
İndirdikten sonra general planını seçip sağ üstteki açma tuşuna basarsanız aktif olur.
Başka yol denedin mi bunu denemeden önce? Programlarla çözmek istemiyorum son çare denemek istiyorum

FX sound kullanmayı deneyebilirsin bende çözmüştü.
Dost farklı bir cihazda deneyeyim dedim Macbook'a taktım bunda da aynı sorun devam ediyor. Kalitesiz ve az ses. Acaba kulaklıkta sorun olabilir mi?

Son düzenleme:
Kablo, jak girişi, kulaklık bozuk değilse veya bilgisayarda ses efekti etkin değilse sesin derinden ve az bir şekilde gelmemesi lazım.

Kablo pinleri, kulaklıklara tam oturmamış olabilir. Soğukta nemli bir ortamda saklandıysa metal olduğundan dolayı yoğuşmadan kaynaklı filtresi tıkanmış olabilir.

Farklı silikon uçları ile denedin mi?
Mesajını şimdi gördüm. Denemedim. Silikonları çıkartamıyorum zaten bir garip. Yapay zeka harici ses kartı sipariş ver dedi onu sipariş verdim belki sorun çözülür diye

İndirdikten sonra general planını seçip sağ üstteki açma tuşuna basarsanız aktif olur.
Brom FxSound indirmeye çalışıyorum ama inmiyor ulan bir işimiz gücümüz rast gitsin be bu niye inmiyor Windows için indir diyorum inmiyor...

Son düzenleme:
Mesajını şimdi gördüm. Denemedim. Silikonları çıkartamıyorum zaten bir garip. Yapay zeka harici ses kartı sipariş ver dedi onu sipariş verdim belki sorun çözülür diye.

Brom FxSound indirmeye çalışıyorum ama inmiyor ulan bir işimiz gücümüz rast gitsin be bu niye inmiyor Windows için indir diyorum inmiyor...

İndirme sayfasına atıp indirmiyor mu?