- Makaleler
- 3
Sorunu biraz daha detaylı betimleyebilir misiniz hocam acaba?
Sorunu biraz daha detaylı betimleyebilir misiniz hocam acaba?
Bildiğin ses 1080p yerine 480p gibi geliyor. Kalitesiz. Farklı 2 pc de denedim sorun çözülmedi. DAC ses kartı aldım sorun çözülmedi. Ama lighting to 3.5mm ile Iphone telefonumda sorun düzeliyor.Sorunu biraz daha detaylı betimleyebilir misiniz hocam acaba?
Jakı PC'ye takdığınızda "tık" sesi geliyor mu hocam?Bildiğin ses 1080p yerine 480p gibi geliyor. Kalitesiz. Farklı 2 pc de denedim sorun çözülmedi. DAC ses kartı aldım sorun çözülmedi. Ama lighting to 3.5mm ile Iphone telefonumda sorun düzeliyor.
Olmuyor... Sonuna kadar takmaz olur muyum hiçJakı PC'ye takdığınızda "tık" sesi geliyor mu hocam?
Mesele şu hocam:
G1 TTRS tip jaka sahip. Ve jakın tam oturduğunu düşünsek de muhtemelen oturmuyor. Size zahmet çok zorlamadan, 3.5 mm girişe biraz daha sert biçimde takabilir misiniz?
"Tık" sesi kesin geliyor mu hocam acaba?
Evet başkan girme sesi geliyor
Tüm 3.5mm girişli cihazlarınızda geliyor mu hocam ve durum hepsinde aynı mı? Sadece Lightning ile Apple'de çalıştı okuduğum kadarıyla.
Evet hepsinde aynı. Ayrı DAC ses kartı aldım onda sorun daha da kötüleşti. Bir tek Lighting ile Iphone telefonumda düzgün ses verdiTüm 3.5mm girişli cihazlarınızda geliyor mu hocam ve durum hepsinde aynı mı? Sadece Lightning ile Apple'de çalıştı okuduğum kadarıyla.
Anladım hocam. Kulaklığın kablosu üzerinde bir oynat/durdur tuşu var mı?Evet hepsinde aynı. Ayrı DAC ses kartı aldım onda sorun daha da kötüleşti. Bir tek Lighting ile Iphone telefonumda düzgün ses verdi
Evet var. Çalışmıyor 3 pcde de. Ama iphone'a takınca çalışıyor.Anladım hocam. Kulaklığın kablosu üzerinde bir oynat/durdur tuşu var mı?