Anlıyorum hocam.

Allah allah, onu kim diyor hocam yahu? Bir IEM Dac ile yahut DAC olmadan öylesi kötü bir biçimde çalmaz, çalamaz.

Bahsettiğiniz gibi sesi Lightning ile olduğu gibi olmalı. DAC ile ne alakası var.

Çözümünü (şahsi kanaatim) şöyle belirtmiştim:

TRRS olayı ise şöyle hocam:

Standart uçlarda (TRS) resimde olduğu gibi iki siyah çizgi, toplam üç halka bulunur. G1 gibi TRRS jacklarda ise üç siyah çizgi, toplam dört halka bulunur.
TRS uçlar: Sol kanal, Sağ kanal, Topraklama.
TRRS uçlar: Sol kanal, Sağ kanal, Topraklama, Mikrofon

Barındırır.

PC ve telefondaki girişler TRS uyumlu. Dolayısıyla TRRS'ye sahip bir cihazı kullanamıyorsunuz ve bahsettiğiniz dandik ses ortaya çıkıyor. Lightning işe yarıyor çünkü o uyumlu. Sadece Lightning ile kullanma şansınız var mı? PC'de de kullanacağınızı tahmin ediyorum fakat.
Eki Görüntüle 231130
%100 Bilgisayarda kullanmam lazım

Maalesef durum böyle derken anlamıyorum başkan anlamıyorum... Bu kulaklığı satın alan herkes benim gibi bilgisayarında kullanamıyor mu yani?
Gönderdiğim mesajı okumadınız mı hocam? Y-Splitter kullanmak veyahut kablo değiştirmek muhtemelen bu durumu çözecektir. Eğer hangi şehirde olduğunuzu söylerseniz Y-Splitter veya kablo satan birisi varsa bulup bir buluşma rica edip splitter veyahut kablo ile cihazı denersiniz.

Gönderdiğim mesajı okumadınız mı hocam? Y-Splitter kullanmak veyahut kablo değiştirmek muhtemelen bu durumu çözecektir. Eğer hangi şehirde olduğunuzu söylerseniz Y-Splitter veya kablo satan birisi varsa bulup bir buluşma rica edip splitter veyahut kablo ile cihazı denersiniz.
Başkan okudum da anlamaya çalışıyorum diyorum ki benim kulaklık arızalı olduğu için mi böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorum yoksa bu kulaklığı satın alan herkes bilgisayarda kullanmak isterse dediğini mi yapmak zorunda? Hiç uğraşamam o dediğin son işle. İnternetten sipariş veriliyorsa vereyim. Zaten bugün kulaklığı tekrar göndereceğim Wraith'e

Başkan okudum da anlamaya çalışıyorum diyorum ki benim kulaklık arızalı olduğu için mi böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorum yoksa bu kulaklığı satın alan herkes bilgisayarda kullanmak isterse dediğini mi yapmak zorunda? Hiç uğraşamam o dediğin son işle. İnternetten sipariş veriliyorsa vereyim. Zaten bugün kulaklığı tekrar göndereceğim Wraith'e
Hocam kulaklık arızalı değil, sadece jack yapısı standartlardan farklı. Sizin cihazınıda TRRS tip mevcut. Standart TRS ile boyut ve çapları aynı fakat açıkça belli ki bir uyumsuzluk var; jack tamamıyla giremiyor. Sizin durumunuzda TRRS'yi kullanamıyorsunuz dememin sebebi de bu. Evet, durum diğer kullanıcılar için de aynı. Eğer bizim durumumuzdaki gibi onlar da 3.5mm girişlerinde kullanamıyorlarsa (ki herkeste böyle bir durum olması gibi bir olay söz konusu değil.) Lightning vb. ya da Y-Splitter kullanmak durumundalar.

Sipariş verebilirsiniz fakat ben ya da başkası bu işin garantisi olamaz. Riski alarak sipariş vermek sizin tercihiniz olur. Dolayısıyla ben her zaman deneme yolunu tavsiye ederim, bakarsanız çözüm daha farklı bir husustur örneğin.

Açıkcası cihazın kendisinde bir sorun yok zira Lightning ile çalışıyor. Wraith muhtemelen ilgilenmeyecektir; boşa uğraşırsınız. Jack'ı tamamıyla ittiğinizden eminsiniz değil mi, ucunda açıklık kalıyor mu yoksa tamamıyla giriyor mu? Çok zorlamadınız değil mi?

Ki bakınız, Y-Splitter ile de %100 çözüm olmayabilir:

Son düzenleme:
Hocam kulaklık arızalı değil, sadece jack yapısı standartlardan farklı. Sizin cihazınıda TRRS tip mevcut. Standart TRS ile boyut ve çapları aynı fakat açıkça belli ki bir uyumsuzluk var; jack tamamıyla giremiyor. Sizin durumunuzda TRRS'yi kullanamıyorsunuz dememin sebebi de bu. Evet, durum diğer kullanıcılar için de aynı. Eğer bizim durumumuzdaki gibi onlar da 3.5mm girişlerinde kullanamıyorlarsa (ki herkeste böyle bir durum olması gibi bir olay söz konusu değil.) Lightning vb. ya da Y-Splitter kullanmak durumundalar.

Sipariş verebilirsiniz fakat ben ya da başkası bu işin garantisi olamaz. Riski alarak sipariş vermek sizin tercihiniz olur. Dolayısıyla ben her zaman deneme yolunu tavsiye ederim, bakarsanız çözüm daha farklı bir husustur örneğin.

Açıkcası cihazın kendisinde bir sorun yok zira Lightning ile çalışıyor. Wraith muhtemelen ilgilenmeyecektir; boşa uğraşırsınız. Jack'ı tamamıyla ittiğinizden eminsiniz değil mi, ucunda açıklık kalıyor mu yoksa tamamıyla giriyor mu? Çok zorlamadınız değil mi?

Ki bakınız, Y-Splitter ile de %100 çözüm olmayabilir:

1- https://www.amazon.com.tr/Ugreen-Type-C-Dönüştürücü-Çevirici-Adaptör/dp/B08MKQMW56/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=27APVXL3HZE7J&dib=eyJ2IjoiMSJ9.V_VT_Wsb_wndkrrkW9kZNJkeiZ_xcKqLn1XEBRRgf0XYk-lTH0BfQJ9_Uo_PvE0iV5S40VGJobRUCVCmuElkxFhO9AOrtoUrpR4GO-V9yQbf96d0ofhw0pGBM_o6d7YMPzBuENCzN1p3JrrsajqHzDnjhpOWmNHL83Jl7Am60zfSsBnAuebGBAYzHsxM4rgVjjKCjuqjvZLZk82_lrkElMTm5xV93l60YrO011LTdZzVYQxn7hMOAM7yas9eUT7gh64czcPBbB2i7Y-mTzqkl3ZBOb1mGgfhQkWX3213PLw.H7gTqyF-wmKQxT95dR84JoQtLj0UHkXcpkvOzzYGpok&dib_tag=se&keywords=USB-A+-+USB-C+Dönüştürücü+(Ugreen)&qid=1772793840&sprefix=,aps,171&sr=8-1

2- https://www.amazon.com.tr/Apple-USB-C-Kulaklık-Jakı-Adaptörü/dp/B0D7MN4W7H/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=MJDTMTL2G2ZN&dib=eyJ2IjoiMSJ9.IA4vNEMStZGGWxD0YfrNDq8AOvmhx8G4CLIOKc4D971oN1foU8bWTgnbUwAgb_20y6fJKqtluYSUjLPbSifDEMDLkFtjRx0fzL8DG2o4wPZb0cEnv3ZcaBoo7LkEjvZGtOdCjfx2T0z-_7sdVWVzw58BKKBJoBM2ILCAErVdC-HJEEFmKepWn69eOcSkbUAUKdcT22Du6YAtz8BJ5ZyqC_hVfIv42xoEB3AiuDMODplbZgIBBBd7a0XKsDqOEO1OIAYDYhqULyg2noDbfu38qIm-XKNu8vWPZj_bhSVUmNU.yWZC4mkddlf9UgOGwSqnbcZryWCDrNtcij-SQ-NFrbo&dib_tag=se&keywords=Apple+USB-C+-+3.5+mm+Kulaklık+Jakı+Adaptörü&qid=1772793829&sprefix=usb-a+dac,aps,184&sr=8-1

Yapay zeka şu 2 ürünü aldığın zaman sorunun %100 çözülür diyor. Yorumun nedir? Sanırım 1 arkadaş daha önermişti. Ama 2 farklı aparat kullanmak istemediğim için ön yargılıydım.

Hocam yapay zeka muhtemelen daha iyi bir DAC al, sorunu çözer gibi yaklaştı ancak şu noktayı kaçırmamamız lazım:

Apple Dongle sorunu bir "DAC" olmasıyla değil, giriş yuvasının uygunluğu ile çözebilir. Yani daha kaliteli DAC olması ile bir alakası yok, önceki mesajlarda belirttiğim durum buydu.
Bildiğim kadarıyla Apple Dongle ile Lightning'in girişleri, yuvaları aynı. Dolayısıyla Apple Dongle sorunu çözebilir. Yaklaşım farklı olsa da öneri doğru olabilir.

Ancak yine de satın almadan deneme şansını gütmekte kesinlikle fayda var zira %100 çözüm olacağından emin değiliz.

Şu sorumu tekrardan belirtmekte fayda görüyorum:
Jack'ı tamamıyla ittiğinizden eminsiniz değil mi, ucunda açıklık kalıyor mu yoksa tamamıyla giriyor mu? Çok zorlamadınız değil mi?