Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
PSU gücü neydi hocam? 6650 XT ya da 6700 alınabilir bu bütçeye. Eğer bütçe 12 bin civarlarına çıkarsa 6700 XT ya da 4060 alınabilir ama ben 4060'a gıcığım, pek önermem. Fiyatını bence hiç hak etmiyor.
RX 6700
Bu bütçeye 6700 alınabilecek en iyi kart gibi görünüyor. Vatan'da tam bütçe sınırına bir kart buldum.
RX 6700
Bu bütçeye 6700 alınabilecek en iyi kart gibi görünüyor. Vatan'da tam bütçe sınırına bir kart buldum.
Son düzenleme:
Jarex
Uzman
PSU gücü neydi hocam? 6650 XT ya da 6700 alınabilir bu bütçeye. Eğer bütçe 12 bin civarlarına çıkarsa 6700 XT ya da 4060 alınabilir ama ben 4060'a gıcığım, pek önermem. Fiyatını bence hiç hak etmiyor.
RX 6700
Hocam 650W Xigmatek X-Power PSU'ya sahibim dediğin kartı birazcık araştırdım fakat çok fazla oyun testi videosu bulamadım. Vatandaki fiyatına ve markasınada baktım çok bilindik bir marka değil risk almaya değer mi?
DarthGorsoy
Bilgin
XFX güzel markadır hocam, o konuda içiniz rahat olsun. 2002'de kurulmuş Çin merkezli bir şirket. Risk yok yani, zamlanmadan alın derim. 6700 testleri bulamadınız mı? Ben sizin için birkaç tane atayım.Hocam 650W Xigmatek X-Power PSU'ya sahibim dediğin kartı birazcık araştırdım fakat çok fazla oyun testi videosu bulamadım. Vatandaki fiyatına ve markasınada baktım çok bilindik bir marka değil risk almaya değer mi?
Jarex
Uzman
XFX güzel markadır hocam, o konuda içiniz rahat olsun. 2002'de kurulmuş Çin merkezli bir şirket. Risk yok yani, zamlanmadan alın derim. 6700 testleri bulamadınız mı? Ben sizin için birkaç tane atayım.
Teşekkür ederim hocam çok yardımcı oldun markadan dolayı FPS farkı olacağını düşünmüyorum sonuçta aynı kart sadece markası farklı gerçekten tam F/P kartı. 650W Power Supply'ın yeteceğini düşünüyorum.
DarthGorsoy
Bilgin
XT'lerle bile 600 kullanıldığını biliyorum, hayli hayli yetecektir. Marka konusunda bir sorun olmaz. FPS farkı da oluşmaz, soğutma da gayet yeterli olacaktır merak etmeyin.Teşekkür ederim hocam çok yardımcı oldun markadan dolayı FPS farkı olacağını düşünmüyorum sonuçta aynı kart sadece markası farklı gerçekten tam F/P kartı. 650W Power Supply'ın yeteceğini düşünüyorum.
pawEn
Üstün
@Oreki Nasıl bir PSU hocam fikriniz var mı? Sizce 6000 serisiyle kullanılır mı? Watt olarak yeterli tabii ama kalitesi hakkında size danışmak istedim.
İşlemciniz 10400F sanırım değil mi?Teşekkür ederim hocam çok yardımcı oldun markadan dolayı FPS farkı olacağını düşünmüyorum sonuçta aynı kart sadece markası farklı gerçekten tam F/P kartı. 650W Power Supply'ın yeteceğini düşünüyorum.
- Makaleler
- 9
X-Power kaliteli bir giriş seviyesi modeli değil. RX 6600 civarı üzerinde sistemimde kullanmazdım.
Yeni konular
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-