Sataandagi
Çalışkan
Maksimum 8.000-9.000 TL için klavye, mouse, mouse pad olacak şekilde ekipman önerir misiniz?
Hocam bunlar için sanki 8-9k biraz abartı gibi. Emin misiniz? Ama gerçekten öyle ise https://www.epey.com/klavye-mouse/logitech-g-pro-x-superlight-2-dex.html önerebilirim.Maksimum 8.000-9.000 TL için klavye, mouse, mouse pad olacak şekilde ekipman önerir misiniz?
Bu üçünü düz alırsan 8500 ₺ civarı yapıyor. Mouse pad istersen Wraith 1500 ₺ ürünü ile de değiştirebilirsin. Attığım ürünün turuncu ve kırmızı modellerinde indirim var. İyzico vb. kullanırsan mouse padi beleşe getirebilirsin.
Mouse:
![]()
Scyrox
www.gaming.gen.tr
Klavye:
![]()
Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim]
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Mouse pad:
Klasse Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 mm Mouse Padinin Turuncu ve Kırmızı tasarımlarında 150 TL kupon ile 899 TL satılıyor. Turuncu olanın 14 adet stoğu var.
Yüzeyi %50 speed %50 controldür. Şu an bulutlu versiyonunu kullanıyorum ve düşük DPI ile fare kullanmıyorsanız ve yüzeyin hafif pürüzlü olması rahatsız etmiyorsa öneririm.
![]()
![]()
![]()
- Darktower
- klassegear mouse mouse pad
- Forum: Sonlanan İndirim ve Kampanyalar
Fare olarak V8 sarı modelini ve mouse padi kullanıyorum. Genel olarak iki üründen de memnunum. Ama mouse pad hybrid, rekabetçi bir oyuncuysan, düşük DPI kullanıyorsan Wraith speed yüzeyi daha mantıklı olacaktır.
![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad
wraithesports.com
Ayrıca Scyrox skatezleri iyi değil. Stokları gelirse dot skatez alıp eklemenizi öneririm.
![]()
X-Raypad Obsidian Mouse Skates
Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Universal Dot Paket İçeriği: 40 adet dot skatez 2 adet alkollü mendil 2 adet yapışkan çıkarıcı mendil Modellere özel kesim paketler 2 set içermektedir.wraithesports.com
Maksimum 8.000-9.000 TL için klavye, mouse, mouse pad olacak şekilde ekipman önerir misiniz?
Baya iyi fare.
![]()
Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim]
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
İyzico+ Samuray kartı ile 1200TL indirim var. Kısacası 9600TL normalde ama 8400 falan oluyor toplam.
A9 ultra bu arada önerim.