8.000-9.000 TL ekipman önerisi

Bütçe
8.000-9.000 TL
Bu üçünü düz alırsan 8500 ₺ civarı yapıyor. Mouse pad istersen Wraith 1500 ₺ ürünü ile de değiştirebilirsin. Attığım ürünün turuncu ve kırmızı modellerinde indirim var. İyzico vb. kullanırsan mouse padi beleşe getirebilirsin.

Mouse:

Klavye:

Mouse pad:

Fare olarak V8 sarı modelini ve mouse padi kullanıyorum. Genel olarak iki üründen de memnunum. Ama mouse pad hybrid, rekabetçi bir oyuncuysan, düşük DPI kullanıyorsan Wraith speed yüzeyi daha mantıklı olacaktır.

Ayrıca Scyrox skatezleri iyi değil. Stokları gelirse dot skatez alıp eklemenizi öneririm.

Bu üçünü düz alırsan 8500 ₺ civarı yapıyor. Mouse pad istersen Wraith 1500 ₺ ürünü ile de değiştirebilirsin. Attığım ürünün turuncu ve kırmızı modellerinde indirim var. İyzico vb. kullanırsan mouse padi beleşe getirebilirsin.

Mouse:

Klavye:

Mouse pad:

Fare olarak V8 sarı modelini ve mouse padi kullanıyorum. Genel olarak iki üründen de memnunum. Ama mouse pad hybrid, rekabetçi bir oyuncuysan, düşük DPI kullanıyorsan Wraith speed yüzeyi daha mantıklı olacaktır.

Ayrıca Scyrox skatezleri iyi değil. Stokları gelirse dot skatez alıp eklemenizi öneririm.

Bu zamana kadar hep büyük mouselar kullandım scyrox biraz küçük değil mi?

Maksimum 8.000-9.000 TL için klavye, mouse, mouse pad olacak şekilde ekipman önerir misiniz?

İyzico+ Samuray kartı ile 1200TL indirim var. Kısacası 9600TL normalde ama 8400 falan oluyor toplam.

A9 ultra bu arada önerim.

1748114616510.webp
1748114632851.webp

İyzico+ Samuray kartı ile 1200TL indirim var. Kısacası 9600TL normalde ama 8400 falan oluyor toplam.

A9 ultra bu arada önerim.
Baya iyi fare.

@Sataandagi Scyrox V8 önce Corsair M55 PRO mu öyle bir şeydi onu kullanıyordum. O büyüktü ve ağırdı. Küçük olmasına rağmen Scyrox V8 rahat alıştım. Hafif olması da çok rahatlattı.

Tabii eliniz büyükse ve tutuşa uygunsa V6 alınabilir. Yanlışım yoksa V8 daha çok pençe tutuşu için uygun. Ama ben açıkcası farklı şekilde kullanıyorum ve rahatsız etmedi. Hiçbir zorluk yaşamadım. Bu fiyatlara bence alabileceğiniz en iyi ürün.

Eğer alacaksanız mavi veya sarı modellerini tercih etmenizi öneririm. Ben V8 sarı modelini kullanıyorum çok güzel duruyor. Bu tarz farelerde beyaz ve siyahın dışın çıkmak çok daha güzel oluyor. Biraz araştırırsanız forumlarda hangi tutuşa uygun oldukları yazıyordu.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt