Bütçe
8.000 TL
7800X3D ve Pulse 9070 XT sistemi besleyebileceğim bir kasa artı güç kaynağı gerekiyor. Sıvı soğutma değil, kule tipi soğutma kullanacağım.

Maksimum 8.000 bütçem var. Nasıl bir seçim yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe 700 daha artar mı?

7800X3D ve Pulse 9070 XT sistemi besleyebileceğim bir kasa artı güç kaynağı gerekiyor. Sıvı soğutma değil, kule tipi soğutma kullanacağım.

Maksimum 8.000 bütçem var. Nasıl bir seçim yapmalıyım?

Bütçe dahilinde bunlar eğer arttırabiliyorsanız kasayı arkadaşın önerdiği 3000D yaparsanız çok daha iyi olur.

@michaelscofield @LH44

Çok teşekkürler arkadaşlar. 3000D için bütçeyi 700 daha arttırabilirim. Ayrıca egzoz fan da tavsiye etme şansınız var mıdır? 3000D sadece ön fanlarla geliyor.

@michaelscofield @LH44

Çok teşekkürler arkadaşlar. 3000D için bütçeyi 700 daha arttırabilirim. Ayrıca egzoz fan da tavsiye etme şansınız var mıdır? 3000D sadece ön fanlarla geliyor.
Bütçe 400'e çıkmıyorsa bu:

Hiç fan fiyatlarını bilmediğim için bütçe yazamadım. Ama kasadaki fanlardan daha geri kalan bir şey istemem, kısacası gürültülü olmasını istemem.

Corsair marka bir egzoz fan da var sanırım, o nasıl?
CFM değeri çok daha fazla. Egzoz fanı için gayet iyi. Ha 700TL verilir mi tartışılır.

CFM değeri çok daha fazla. Egzoz fanı için gayet iyi. Ha 700TL verilir mi tartışılır.
Thermalright’a denk başka model yoksa onu alacağım gibi duruyor. Sırf egzoz fan için 700 vermek istemiyorum.

Yardımlarınız için minnettarım. Başta High Power’ın Performance Gold modelini veya Cratos’un 1000w modelini(6000TL olan) almayı düşünmüştüm. Ama tavsiyeleriniz fikrimi değiştirdi.

Thermalright’a denk başka model yoksa onu alacağım gibi duruyor. Sırf egzoz fan için 700 vermek istemiyorum.

Yardımlarınız için minnettarım. Başta High Power’ın Performance Gold modelini veya Cratos’un 1000w modelini(6000TL olan) almayı düşünmüştüm. Ama tavsiyeleriniz fikrimi değiştirdi.
Cratos ile enermax hemen hemen aynı kalitede zaten. Enermax daha yüksek W sağlıyor ve aşırı F/P. Güzel seçim hayırlı olsun.