Bütçe
8.000 TL

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    2,3 MB · Görüntüleme: 53
Kablo gizliyor, ve RAM soğutucuda takabilirim. RAM üstündeki soğutucuyu yeni aldım.

Bu attığım görseldeki gibi olabiliyorsa öyle yap. Olamıyorsa böyle kalsın. İntake yapamazsan fanları kasa yan kapak açık kalacak. Kapatma kapağı.

@ggbye Bu sağdaki aparatı ekstra mı aldın yani kablo için? RAM soğutucu iyi güzel de, içindeki fanlar kaç CM ya da CFM değeri kaç, yeteri kadar performans gösterirse sorun olmaz.

Bu attığım görseldeki gibi olabiliyorsa öyle yap. Olamıyorsa böyle kalsın. İntake yapamazsan fanları kasa yan kapak açık kalacak. Kapatma kapağı.

@ggbye bu sağdaki aparatı ekstra mı aldın yani kablo için? RAM soğutucu iyi güzel de, içindeki fanlar kaç cm ya da CFM değeri kaç, yeteri kadar performans gösterirse sorun olmaz.

Hocam bu ürünü aldım. Üste 3 adet fan bağlı RAM'a doğru üflüyor sorun çıkarmaz. 2.500 devir sabitledim bunu.

@ggbye bu sağdaki aparatı ekstra mı aldın yani kablo için? RAM soğutucu iyi güzel de, içindeki fanlar kaç cm ya da CFM değeri kaç, yeteri kadar performans gösterirse sorun olmaz.

Yok kasa içinde vardı. Özelikle bu kasayı aldım, aparat RAM soğutma destekler diye.

Dosya Ekleri

• sogutma.webp
    sogutma.webp
    64,5 KB · Görüntüleme: 51
Lian Li sesli çalışan bir soğutucu; buna tek çözüm ise ancak başka bir soğutucu almanız olacaktır. Bir de ben Lian Li alacak olsam, madem o kadar ses çekeceğim, gider Trinity Performance alırdım. Ne de olsa o da sesli ama en azından Lian Li'nin en iyi soğutmaya sahip ürünü.

Hatta size şöyle söyleyeyim; GA II Trinity Performance; Atmos II ve Nautilus’tan bile daha iyi soğutma performansına sahip. O yüzden arada 200-500 TL fark varken neden "Lite" olanı aldınız, anlamadım. @ggbye

Son düzenleyen: Moderatör: