@ggbye uğultu için pompa RPM devrini kıs BIOS'tan. O şekilde çözersin. Fanla alakalı olmayabilir yani. Pul koymayı denersin olmazsa elinde varsa. Fandan değilse pump devir kısacaksın az. %100 kullanmak çok gerekli değil bu modellerde.
Bu attığım görseldeki gibi olabiliyorsa öyle yap. Olamıyorsa böyle kalsın. İntake yapamazsan fanları kasa yan kapak açık kalacak. Kapatma kapağı.
@ggbye Bu sağdaki aparatı ekstra mı aldın yani kablo için? RAM soğutucu iyi güzel de, içindeki fanlar kaç CM ya da CFM değeri kaç, yeteri kadar performans gösterirse sorun olmaz.
Bu attığım görseldeki gibi olabiliyorsa öyle yap. Olamıyorsa böyle kalsın. İntake yapamazsan fanları kasa yan kapak açık kalacak. Kapatma kapağı.
@ggbye bu sağdaki aparatı ekstra mı aldın yani kablo için? RAM soğutucu iyi güzel de, içindeki fanlar kaç cm ya da CFM değeri kaç, yeteri kadar performans gösterirse sorun olmaz.
@ggbye bu sağdaki aparatı ekstra mı aldın yani kablo için? RAM soğutucu iyi güzel de, içindeki fanlar kaç cm ya da CFM değeri kaç, yeteri kadar performans gösterirse sorun olmaz.
Lian Li sesli çalışan bir soğutucu; buna tek çözüm ise ancak başka bir soğutucu almanız olacaktır. Bir de ben Lian Li alacak olsam, madem o kadar ses çekeceğim, gider Trinity Performance alırdım. Ne de olsa o da sesli ama en azından Lian Li'nin en iyi soğutmaya sahip ürünü.
Hatta size şöyle söyleyeyim; GA II Trinity Performance; Atmos II ve Nautilus’tan bile daha iyi soğutma performansına sahip. O yüzden arada 200-500 TL fark varken neden "Lite" olanı aldınız, anlamadım. @ggbye