Ryzen 7 7800X3D işlemci almayı düşünüyorum. Şu tip anakartlara sıkça rastlıyorum: sadece 8 pin CPU güç bağlantısı var. 8 pin bağlantının sorun yaratmayacağını biliyorum, ama anakart sadece 8 pinle çalışmaya müsaade eder mi bunu bilmiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Ryzen 7 7800X3D işlemci almayı düşünüyorum. Şu tip anakartlara sıkça rastlıyorum: sadece 8 pin CPU güç bağlantısı var. 8 pin bağlantının sorun yaratmayacağını biliyorum, ama anakart sadece 8 pinle çalışmaya müsaade eder mi bunu bilmiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Ben de 8pinli anakartı 4pin kullandım bir ara ağır bir şey açmamıştım gayet normal bir şekilde çalışıyordu sistem. Sendeki anakart mevzuyu abartmış o 4 pini kullanacak O.C yapacaksan harici sağlam bir soğutucuya ihtiyacın da olacaktır.
Ryzen 7 7800X3D işlemci almayı düşünüyorum. Şu tip anakartlara sıkça rastlıyorum: Sadece 8 pin CPU güç bağlantısı var. 8 pin bağlantının sorun yaratmayacağını biliyorum ama anakart sadece 8 pinle çalışmaya müsaade eder mi bunu bilmiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.