En az 3 ay uğraştım ben ama tek başına olunca işte hiçbir işte başarı elde edemiyorsun. O yüzden de başarısız bir adamım zaten. Tek başına mümkün olmaz, bir akım başlatmak lazım.
dilimde tüy bitti MSI almayın diye diye, yoksa bu forum dahil diğer forumlarda da devamlı MSI gaming ve Tomahawk öneriliyordu. Aynı şekilde RAM konusunda da öyle. Amca bu işi TR'de kısmen başlattı ama eksik başlattı. Ben elimden geldiğince birkaç yıldır çaba içindeyim. Artık benim de aktaracak ek bir şeyim yok, bu adamlar 2 yılda bunu düzeltemiyorsa benim de elimden bir şey gelmez. Kendim ekiple yazıştım düzeltmeleri için, yazışmalar da duruyor Global'de. Yine ServisPoint yetkili servisine bizzat gittim, arkadaşlarla konuştum. Ona rağmen kart 3 kere gidip geldi. Hakem heyetine gitmeden son bulmasına sürecin sevindim. Firma ggtr bir de, ggtr+ServisPoint birleşimi çok tehlikeli. O yüzden ben kendi adıma öneri yaparken birçok nedeni ve sonucu bir arada değerlendirip o şekilde görüş belirtiyorum ki alacak kişi sorun yaşamasın ya da yaşadığı vakit karşısında muhatabı olsun. Ben kendi adıma da çok uğraştım çünkü. O kadar bütçe ayırıp da kimse bir anakart ya da RAM yüzünden aylar, yıllar uğraşmak zorunda kalmamalı.