ahmet.wint1 1
Üyecik
Sadece bu forumdan, MSI ile sorun yaşayan benim gördüğüm fix 100 konu çıkartırım, diğer forumları saymıyorum daha, YouTube MSI sistemleri alanlar, 6 ay sonra acı bir tecrübe ile sistem değişikliğine gidiyor. X870 Carbon serisine lafım yok, onda da üst seviye manuel Tweak ayarların da bazı ufak sorunlar var ama, tolere edilebilir.
Hocam, dünyanın en popüler forumlarında veya küresel platformlarda (Reddit, Linus Tech Tips vb.) ASUS, Gigabyte veya MSI fark etmeksizin her anakart markası için binlerce 'sorun yaşadım, değiştirdim' başlığı bulabilirsin; çünkü AM5 platformu ilk çıktığı günden beri AGESA güncellemeleri, RAM uyumsuzlukları ve EXPO profillerinin stabilite sancılarıyla zaten boğuşuyor. X870 Carbon gibi üst seviyelerde bile ufak tweek sorunları olabiliyorsa, bu durumun sadece tek bir markaya özgü olmadığını, platformun genel doğasından kaynaklandığını gösterir. Milyonlarca insan MSI sistemleri yıllarca sorunsuz kullanırken, 100-200 kişinin yaşadığı münferit tecrübeleri koca bir markanın geneline mal etmek istatistiksel.
Olarak adil bir yaklaşım değil.