İşlemci sıcaklıklarım bayağı arttı şu son dönemde. Sizce değiştireyim mi? Eğer değiştirmem gerekirse maksimum 300 TL termal macun önerir misiniz?
Hocam sıcaklıklar boşta normalde 45-60 derece arası değişirken 70 e bile çıktı bugün ve 50 altına inmemeye başladı o yüzden bir sorayım dedim, başka forumlarda arkadaşlar işlemcimin sıcak çalışmak isteyen bir işlemci olduğunu söyledi. işlemci 7600x. 7000 serisi işlemciler böyleymiş doğru mudur?Dostum macun yenilemenin belli bir süresi yok, sıcaklık durumuna göre belirleyeceksin. 3 yılda 2 defa yapanda var bu işlemi, şikayetçi değil durumdan. Soruna gelirsek ise MX-6 alabilirsin uygundur.
7 serisi ısınıyor doğrudur stok ile, değerlerden memnun değilsen UV yapabilirsin. Ayrıca ben boşta ki değerlerin pek ciddiye alınmaması taraftarıyım belirli bir dereceye kadar.Hocam sıcaklıklar boşta normalde 45-60 derece arası değişirken 70 e bile çıktı bugün ve 50 altına inmemeye başladı o yüzden bir sorayım dedim, başka forumlarda arkadaşlar işlemcimin sıcak çalışmak isteyen bir işlemci olduğunu söyledi. işlemci 7600x. 7000 serisi işlemciler böyleymiş doğru mudur?
7 serisi ısınıyor doğrudur stok ile, değerlerden memnun değilsen UV yapabilirsin. Ayrıca ben boşta ki değerlerin pek ciddiye alınmaması taraftarıyım belirli bir dereceye kadar.
Çok ilginç. Bir süre daha takip et eğer devam ediyorsa değiştir derim ben.Hocam şu anki soğutucum NZXT Kraken X53, ve şu an mesela mistik bir atak yaptı sıcaklıklar boşta 70'in altına düşmüyor. Çok dalgalı açıkçası. En son işlemciye yük bindiren oyunlarda 70-75 dereceyi görüyordum ben yav.
Hocam Eco mode diye bir ayar vardı, Recep Baltaş bununla ilgili bir videosu da vardı hatta. Onu deneyin. Veya macundan sonra tekrar değerlendirin durumu.Hocam şu anki soğutucum NZXT Kraken X53, ve şu an mesela mistik bir atak yaptı sıcaklıklar boşta 70'in altına düşmüyor. Çok dalgalı açıkçası. En son işlemciye yük bindiren oyunlarda 70-75 dereceyi görüyordum ben yav.
Çok ilginç. Bir süre daha takip et eğer devam ediyorsa değiştir derim ben.