Detaylar
Kim cevapladı?Biraz geç kalmışım ancak ben genelde 6 ayda bir değiştiririm, en stabil temizlik odur. Size de öneririm.
Macundan dolayı mı o kadar erken değiştiriyorsunuz yoksa keyfi mi? Ben sıcaklıklar artmadan ellemiyorum.
İşlemci sıcaklıklarım bayağı arttı şu son dönemde. Sizce değiştireyim mi? Eğer değiştirmem gerekirse maksimum 300 TL termal macun önerir misiniz?
Ben 5 yıldır termal macun yenilemedim, fanlardaki tozları temizleyince sıcaklık yarı yarıya inmişti.
Bence fanları bir kontrol edin derim, çünkü çok çabuk tozlanabiliyorlar. Özellikle işlemci bloğundaki fan, sıcaklık konusunda bayağı fark yaratabiliyor.
MX-4 benim için çok dayandıracak bir şey olmadığından (İyi de daha iyileri var dayandırtmıyor sistemi çok uzun) 6 ayda bir değişiyorum. 6 aydan sonra sıcaklıklar cidden artıyor yavaş yavaş.Macundan dolayı mı o kadar erken değiştiriyorsunuz yoksa keyfi mi? Ben sıcaklıklar artmadan ellemiyorum.
MX-4 benim için çok dayandıracak bir şey olmadığından (iyi de daha iyileri var dayandırtmıyor sistemi çok uzun) 6 ayda bir değişiyorum. 6 aydan sonra sıcaklıklar cidden artıyor yavaş yavaş.
MX-6 var bende 8-9 ay olmuştur herhalde 1-2 derece değişti sadece tozlandığı içindir oda herhalde nereye kadar götürürse artık.
@Livo anladım hocam, benim sorun bir de galiba odadan kaynaklı. Odada cam veya doğal bir soğutma olmadığından da oluyor olabilir.
Evet, O'da bir etken toz çekmeye başlıyor bir yerden sonra kasa